Gratis online Masterclass

3 Geheimen van een Bloeiende Praktijk

In deze gloednieuwe gratis online Masterclass

ontdek je

1.

De Geheime en Belangrijkste bouwsteen

waarmee je het fundament legt voor een bloeiende praktijk en moeiteloos laat groeien.

Ook als je al een praktijk hebt en meer cliënten, nog beter wilt helpen.

2.

De Meest gemaakte Fout
bij de start en groei van je praktijk en de gevolgen voor jou, je cliënten en je omzet. Dit is de belangrijkste reden waarom mensen nooit starten of hun droom opgeven.

3.

Waarom ‘stapelen’ niet automatisch leidt
tot meer cliënten en meer omzet en wat je wél zou moeten doen. Jouw beslissingen bepalen je succes. De juiste acties zorgen ervoor dat je geen kostbare tijd verliest.

4.

Hoe je stopt met aanmodderen en in kringetjes draaien
jouw Zielsmissie ontdekt en realiseert. Leeft en werkt vanuit je Hart. Bijdraagt aan een mooiere en betere wereld. Met je eigen praktijk waar je al zo lang van droomt.
Wanneer:

Maandag 13/11 van 20.00 – 21.30 uur
Donderdag 16/11 van 20.00 – 21.30 uur
Maandag 20/11 van 20.00 – 21.30 uur
Donderdag 23/11 van 20.00 – 21.30 uur

Na afloop wordt een opname beschikbaar gesteld

Helemaal klaar met twijfel en onzekerheid?

Of je nu aan het begin van je reis staat en droomt van je eigen praktijk maar niet weet hoe en waar te beginnen of al een praktijk hebt en worstelt met het aantrekken van de juiste cliënten: je bent hier op de juiste plek.

Piekeren, twijfel en onzekerheid brengen je niet dichter bij je doel. Slapeloze nachten, frustratie en weinig zelfvertrouwen zorgen er op termijn voor dat je opgeeft omdat je het idee hebt dat een bloeiende praktijk niet voor jou is weggelegd.

Meld je nu aan zodat je eindelijk leert wat je nodig hebt om jouw droom van een bloeiende praktijk te realiseren zonder kostbare tijd te verliezen.

Maak kennis met Irene…

Irene is Spiritueel Leraar en de Bezielster van de Sirius Mysterieschool waarin zij Opleidingen geeft in de Oud Egyptische Heelmethoden en het Bezielend Ondernemerschap.

Irene is 10 jaar werkzaam geweest in haar eigen energetische praktijk en weet als geen ander voor welke uitdagingen je staat bij de start en groei van je praktijk en hoe je deze kunt overwinnen.

Het is haar missie jou te leren hoe je je Zielsmissie en talenten ontdekt en met Hart en Ziel succesvol in de wereld zet.