Als je bewust(er) vanuit je Hart en zachte Kracht wilt leren leven
voelt dat het de hoogste tijd is om liefdevol voor jezelf te kiezen
je wilt bevrijden van oude, belemmerende patronen
zodat je vol vertrouwen je gevoel kunt volgen
en op zoek bent naar praktische en concrete handvaten

Dan is De Weg van het Hart voor jou!

Dankzij dit programma:

 • Kun je vanuit zachte Hartekracht en een diepe verbinding met jezelf, vrij en zonder zorgen, dansend door het leven gaan. Je weet nu hoe je verbinding maakt én houdt met je Hart, wat er ook gebeurt.
 • Maak je moedig en vol vertrouwen steeds de juiste keuzes en ervaar je échte vrijheid en verbinding in jezelf en je leven. Je hebt geleerd hoe je dicht bij jezelf blijft en je gevoel kunt volgen bij elke beslissing die je neemt.
 • Ga je zelfverzekerd en met plezier de verbinding aan met anderen. Het voelt veilig om jezelf écht te laten zien. Doordat je weet hoe je uit angsten en blokkades stapt en negatieve gedachten en patronen ombuigt.
 • Leef je vanuit het Hartgedragen Leiderschap. Kun je genieten van het leven en de juiste relaties aantrekken. Mensen bij wie je onvoorwaardelijk jezelf kunt zijn zonder jezelf te verliezen in de zorg voor de ander.
 • Zet je vol vertrouwen jouw talent, jouw levensmissie in de wereld. Je bent je bewust van je levenspad en wat je hier te doen hebt. Je hebt het verleden geheeld en kunt daardoor een nieuwe toekomst creëren.

Ik heb weer vertrouwen in de toekomst!!! Liefde, zuiverheid, oefeningen, sessies, enzovoort enzovoort. Het heeft mij inzichten gegeven. Vanuit heel mijn hart… Geweldig!!! Duizendmaal dank!!! Heel veel warmte en heel veel liefs 

Leonie xxx

Laat je inspireren door de Oud Egyptische Wijsheid

In het Oude Egypte stonden het Hart en haar sacrale verbinding met de Ziel centraal. Het Hart is de poort naar de Ziel en het centrum voor transformatie en heling. 

De Neteru, de Egyptische Goden en Godinnen, zijn de spirituele ofwel natuurkrachten in en om ons heen. Zij helpen ons een diepere verbinding met onze Ziel te ervaren.  

We verdiepen ons in de belangrijkste Neteru en de principes waar zij voor staan. Je maakt kennis met je persoonlijke neter(t) en ontdekt je (verborgen) gaven en talenten. 

 

Dankzij de praktische toepassing van de Oude Kennis, rituelen, soundhealingen, movement journeys en spirituele oefeningen, ervaar je geluk, harmonie en balans in jezelf. 

In deze unieke, prachtige weekends leer je leven en werken vanuit je Hart en je te laten leiden door je Ziel(sverlangen).  

Op een bijzondere locatie gaan we vanuit de zachtheid opruimen, verstillen, verdiepen, ont-dekken, ont-wikkelen, ontwikkelen, groeien en stralen!

Een co-creatie van Irene van den Oever, Pascale Boone & Richard Hoofs

Wauw, wat een weekend, wat een cadeau. Woorden doen elke ervaring tekort eigenlijk. Voor mij was het een onvoorwaardelijk thuiskomen in mijzelf. Door te ervaren. De persoonlijke afstemming van Irene en Pascale op het proces en de groep zorgde voor magie, ondersteuning, veiligheid en zachtheid waardoor ik mijn reis kon maken. En ik me nu veel meer mezelf voel en echt afstand heb gedaan van patronen die me niet dienen. De woorden en oefeningen van Richard maakten het compleet. Zo dankbaar. Verandering op alle lagen.

Marieke

Her-inner wie je Bent 25 tot en met 26 mei

We laten ons inspireren door de Kennis en Wijsheid uit de Oud Egyptische Mysteriescholen. Aan de hand van het verhaal van Isis en Osiris gaan we op ont-dekkkings-reis in onszelf. 

Isis, Osiris, Horus, Seth en Hathor begeleiden ons zacht en liefdevol door onze innerlijke werelden. Tijdens deze reis worden we ons bewust van de delen die geheeld mogen worden. 

Dankzij Osiris en Seth worden valkuilen en oude, (on)bewuste patronen helder. Hathor en Isis laten ons zien hoe we ons Hart en Zielskracht kunnen gebruiken voor heling. En hoe we de eenheid in onszelf kunnen herstellen.    

Horus toont ons nieuwe mogelijkheden om vanuit een diep vertrouwen en Innerlijk Weten al onze kwaliteiten en talenten tot uitdrukking te brengen. Bevrijd van oude ballast en in verbinding met je Ziel weer volop te genieten van het leven! 

Stap in je Leiderschap 16 tot en met 17 november

Samen met Isis en Hathor verkennen we onze Innerlijke centra van creatie. Welk potentieel ligt hier opgeslagen, welke schatten zijn nog on-ontdekt? Je leert ze her-inneren en integreren voor een gelukkig en vervullend leven.

Horus en Sechmet helpen je groeien in Bewust-Zijn en in je Leiderschap. Ze leren je je eigen Grootsheid te zien, te voelen en ervaren. Gezonde grenzen te stellen én hanteren. Daardoor verandert je realiteit en kun je zelf weer plaatsnemen achter het stuur van je leven. 

Je ontdekt je Zielsmissie en hoe je je leven vorm geeft vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Dit is de kroon op al het Innerlijk werk dat je in de afgelopen periode hebt verricht. 

Je komt tijdens deze weekenden volledig tot rust

in een fijne groep van gelijkgestemden

op een mooie locatie waar je je direct thuis voelt

met op loopafstand prachtige natuur

Met ademhalingsoefeningen, meditaties,

movement journeys, muziek, klank

en de Egyptische oliën

bewegen we naar innerlijke rust en verbinding.

Je maakt deze Reis onder de bezielende begeleiding van:

Irene van den Oever

Irene is de bezielster van de Sirius Mysterieschool waarin zij Inwijdingen geeft in het werken met de Zielencode® en de Ankh, de levenssleutel. In het Oude Egypte stond het leven in harmonie met de  Kosmos centraal: de Hemel naar de Aarde brengen in jezelf.

Jij bent een kind van de Kosmos.

Zelfkennis & zelfheling leiden naar Harmonie & Geluk.

We mogen ons deze oude Kennis en Wijsheid weer her-inneren zodat ze ons kan ondersteunen in de creatie van een Zielsvervullend leven en de Nieuwe Aarde.

Irene leert je o.a. hoe je jouw Innerlijke Ankh activeert en gebruikt voor Innerlijke Heling en Kracht. Ze laat je zien hoe je kunt werken met o.a. Isis, Thoth, Maát en de Hathors. Zij zijn verbonden met Creatie, Harmonie en zachte, liefdevolle Heling.

Pascale Boone

Al meer dan 25 jaar begeleidt Pascale als danseres/choreografe en sjamaan gepassioneerd mensen in hun zoektocht naar gezondheid, vitaliteit, kracht en harmonie. Dans, beweging en ademhaling vormen de rode draad in haar holistisch lichaamswerk.

Zij ziet het lichaam als poort om verbinding te maken met het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Ze leert je volledig aanwezig te zijn in jezelf, je bewust worden van de signalen van je lichaam en deze te begrijpen.

De oefeningen zuiveren, activeren en verfijnen je energie(doorstroming). Ze helpen het volledig potentieel van je levenskracht tot uitdrukking te brengen.

Richard Hoofs

Richard is antroposofisch huisarts, coach, acupuncturist en auteur. Hij bestudeerde Ayurveda, spirituele therapie en Egyptische heelkunde. Richard is daarnaast gastdocent in de Sirius Mysterieschool. Hij geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland.  

Richard werkt holistisch: dat wil zeggen dat je jezelf als één geheel ziet: lichaam, persoon en Ziel. Samen. Als één eenheid. Onze omgeving is een weerspiegeling van onszelf. 

Ziekte en medische aandoeningen ziet hij als een roep van de Ziel en een uitnodiging om naar jezelf te kijken. Door innerlijke bewustwording kan de balans tussen lichaam, geest en Ziel worden hersteld. 

Data & Tijden 

 • Zaterdag 25 mei 10.00 uur tot en met zondag 26 mei 18:00 uur
 • Zaterdag 16 november 10.00 uur tot en met zondag 17 november 18:00 uur

Locatie

Hotel Restaurant de Abdij in Horn, Kerkpad 5

Programma

Zaterdag 25 mei en 16 november

10.00 – 13.00 uur: ochtendprogramma met tussentijdse koffie/theepauze

13.00 – 14.00 uur: lunchpauze

14.00 – 17.30 uur: middagprogramma met tussentijdse koffie/theepauze

17.30 – 19.00 uur: gezamenlijk diner

19.30 – 21.00 uur: avondprogramma: prachtige soundhealing journey

 

Zondag 26 mei en 17 november

10.00 – 13.00 uur: ochtendprogramma met tussentijdse koffie/theepauze

13.00 – 14.00 uur: lunchpauze

14.00 – 17.30 uur: middagprogramma met tussentijdse koffie/theepauze

17.30 – 18.00 uur: gezamenlijke afsluiting van een magisch weekend

Dit is inbegrepen: 

 • lunch op zaterdag & zondag
 • 2 gangen diner op zaterdag
 • koffie/thee/(ijs)water &versnaperingen
 • overnachting incl ontbijt van zaterdag op zondag in Hotel de Abdij  

Weekend live op locatie : € 397,00 incl BTW

                     

Exclusieve aanbieding

Eenmalige exclusieve online groep coaching na elk live weekend

voor al je vragen & ondersteuning bij de integratie van de Weg van het Hart  t.w.v. €  97,00

 

In beide weekenden zijn slechts 10 plekken beschikbaar 

Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Klik op deze link om contact met ons op te nemen: https://siriusmysterieschool.nl/contact

Wat zit er in dit programma?

Compleet verzorgd weekend inclusief 2 x lunch (zaterdag en zondag) en 1 x diner (zaterdag)  en overnachting van zaterdag op zondag inclusief ontbijt

Na elk live weekend 1 x exclusieve online groep coaching voor al je vragen & ondersteuning bij de integratie van de Weg van het Hart  

Ik heb nog nooit een live weekend gevolgd.

Na je inschrijving ontvang je een feestelijke welkomstmail met de bevestiging van je aanmelding. Check ook je spambox en mail ons als je niets hebt ontvangen op: irene@siriusmysterieschool.nl 

In de week voorafgaand aan elk live weekend ontvang je een mail met het programma en de menukeuze: vis, vlees of vegetarisch. Je geeft je menukeuze en eventuele voedsel allergieën per mail door. Wij zorgen dat de koks jouw keuze en informatie over eventuele voedsel allergieën tijdig ontvangen! 

Na elk live weekend is er een exclusieve online groep coaching sessie waarin Irene alle vragen beantwoordt. Tevens kijken we waar je staat en welke stappen je nu kunt zetten. 

Wat zijn de data en tijden van de live weekenden?

Zaterdag 25 tot met zondag 26 mei

Zaterdag 16 tot en met zondag 17 november

 

Zaterdag

10.00 – 13.00 uur: ochtendprogramma met tussentijds een koffie/thee pauze. 

13 .00 – 14.00 uur: lunchpauze

14.00- 17.30 uur: middagprogramma met tussentijds een koffie/thee pauze. 

Om 17.30 uur schuif je aan voor een heerlijk huisgemaakt diner. 

Van 19.30 – 21 uur kun je heerlijk ontspannen en genieten van een prachtige soundhealing 

 

Zondag:

10.00 – 13.00 uur: ochtendprogramma met tussentijds een koffie/thee pauze. 

13 .00 – 14.00 uur: lunchpauze

14.00- 17.30 uur: middagprogramma met tussentijds een koffie/thee pauze. 

17.30 – 18.00 uur: gezamenlijke afsluiting van een magisch weekend 

Hoe geef ik mijn menukeuze en voedselallergieën door?

In de week voorafgaand aan elk live weekend ontvang je een mail met de menukeuze: vis, vlees of vegetarisch. Je geeft je menukeuze en eventuele voedsel allergieën per mail door. Wij zorgen dat de koks jouw keuze en informatie over eventuele voedsel allergieën tijdig ontvangen zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden tijdens de live weekenden!

Ik voel me snel onveilig in groepen, is dit programma iets voor mij?

Irene en Pascale zorgen voor een veilige bedding zodat jij je snel thuis voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Dat is ook de feedback die we tijdens de weekenden mochten ontvangen. 

 

Daardoor kun je, net als de deelnemers die je voorgingen, een heel mooie verbinding ervaren in de groep, helemaal openbloeien en prachtige resultaten behalen. 

Moet je ervaring hebben met spiritualiteit, Egypte of meditatie om mee te kunnen doen?

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen met deze weekenden. Wat fijn dat wij je mogen begeleiden op deze bijzondere Reis!

Ik heb al heel veel gedaan op spiritueel gebied. Is dit programma waardevol voor mij ?

Jazeker, dit programma wordt helemaal op jou persoonlijk afgestemd. Spirituele ontwikkeling is een levenslang proces waarin je steeds diepere lagen in jezelf ont-dekt, opruimt, heelt en daardoor steeds verder groeit, meer kunt geven en meer kunt Zijn. 

De Kennis en Wijsheid van de Oude Egyptenaren is uniek en tegelijkertijd universeel. Zij laat je op steeds diepere lagen contact maken met je spirituele krachten en kwaliteiten. Tevens leer je jouw onbewuste valkuilen en patronen herkennen zodat je niet langer in kringetjes rond blijft draaien en een ongelooflijke groeisprong in Bewust-Zijn kunt maken.

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Dat is vervelend! Vind je de bevestigingsmail ook niet in je spambox? Mail ons dan op: irene@siriusmysterieschool.nl we helpen je graag verder!