De Weg van het Hart

Je Hart als Kompas voor een Gelukkig en Vervullend Leven

Transformatie & Zelfrealisatie geïnspireerd door de Oud Egyptische Wijsheid

Egypte roept in deze tijd van grote verandering om je Unieke Gave te activeren.

 De verborgen schatten in jezelf te ont-dekken en ermee te leren werken.

Alles dat je in je draagt dat bijdraagt aan een gelukkig en vervullend leven, uit te drukken.

Door je te her-inneren wie je in diepste wezen bent, maak je verbinding met je Innerlijke Wijsheid en ontdek je al je (verborgen) natuurlijke gaven en talenten 

 Je maakt kennis met de kosmische krachten die zetelen in je Hart. Je leert ze diepgaand begrijpen en gebruiken zodat je jouw volledig potentieel kunt activeren. 

Je leert hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten kunt inzetten voor het leven van je hoogste potentieel en voor het grotere geheel. 

Dankzij de Oude Kennis, oefeningen, rituelen en soundhealingen integreer je de kosmische krachten en open je de deur tussen de geziene en de ongeziene wereld. 

Door Hemel en Aarde te verbinden, ervaar je Eenheid en Heelheid in jezelf. Kun je in samenwerking met het Universum bewust meer harmonie en balans in je leven creëren.  

Je leert keuzes maken en beslissingen nemen vanuit een hoger perspectief. Daardoor leef je in afstemming met je Roeping of je Zielsmissie. 

In 3 unieke, prachtige live weekends op een bijzondere plek gaan we vanuit de zachtheid opruimen, verstillen, verdiepen, ont-dekken, groeien en stralen!

Een co-creatie van Irene van den Oever, Pascale Boone & Richard Hoofs

Verlang je naar meer geluk, harmonie en verbinding? 

 • NVoel je dat er zoveel meer in je zit dan dat er nu uit komt?
 • NVerlang je ernaar om je potentieel te ont-dekken & bevrijden?
 • NWil je je nu eindelijk écht je Hart gaan volgen?
 • NBen je op zoek naar praktische en concrete handvaten?
 • NWil je vol vertrouwen het Leven leven waarvoor je geboren bent?

Dan is De Weg van het Hart voor jou!

Wanneer je je bewust bent van je ware Essentie en weet hoe je Zelfleiderschap kunt omarmen, ervaar je vrijheid én verbinding in je-Zelf, je leven, je werk & relaties. 

En ben je een krachtig voorbeeld voor anderen en inspireer je hen ook verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen Levensgeluk.  

Module 1 Je Hart als Kompas 

We laten ons inspireren door de Kennis en Wijsheid uit de Oud Egyptische Mysteriescholen.  Dit helpt je hun holistische levensvisie te begrijpen en een diepere relatie aan te gaan als mens met de Goddelijke natuur(krachten) en de Kosmos.    

Je maakt diepgaand kennis met de Egyptische Goddelijke krachten Ptah, Djehuti (Toth) en Maát en de kosmische principes die ze vertegenwoordigen. Je leert hoe je ze kunt toepassen voor meer harmonie en balans in je dagelijks leven. 

Via Ptah, Djehuti en Maát maak je verbinding met de spirituele krachten in je Hart. Door ze te belichamen kun je je Hart als kompas gebruiken. En vanuit innerlijke balans en integriteit je eigen Waarheid leven en vorm geven.  

Module 2 Her-inner wie je Bent

Isis, Osiris, Seth en Hathor begeleiden je zacht en liefdevol door de delen die geheeld mogen worden. Door je bewust te worden van deze delen in jou, kun je ze helen en eenheid in jezelf ervaren.

Je bevrijdt jezelf van oude, (on)bewuste patronen zonder in de verhalen te duiken. Je ontdekt je valkuilen en leert hoe je voorkomt dat je er steeds weer instapt. We gebruiken ons Hart als centrum voor transformatie en verandering.

Je ontdekt nieuwe mogelijkheden om je vanuit een diep vertrouwen te verbinden met je essentie. Daardoor kun je alle kwaliteiten die je in je draagt, tot uitdrukking brengen. En weer volop genieten van het leven!

Module 3 Stap in je Leiderschap 

Samen met Isis en Hathor verkennen we onze Innerlijke centra van creatie. Welk potentieel ligt hier opgeslagen, welke schatten zijn nog on-ontdekt? Je leert ze her-inneren en integreren voor een gelukkig en vervullend leven.

Horus en Sechmet helpen je groeien in Bewust-Zijn en in je Leiderschap. Ze leren je je eigen Grootsheid te zien, te voelen en ervaren. Gezonde grenzen te stellen én hanteren. Daardoor verandert je realiteit en kun je zelf weer plaatsnemen achter het stuur van je leven. 

Je ontdekt je Zielsmissie en hoe je je leven vorm geeft vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Dit is de kroon op al het Innerlijk werk dat je in de afgelopen periode hebt verricht. 

Je komt tijdens deze weekenden volledig tot rust

in een fijne groep van gelijkgestemden

op een mooie locatie waar je je direct thuis voelt

met op loopafstand prachtige natuur

Met ademhalingsoefeningen, meditaties,

movement journeys, muziek, klank

en de Egyptische oliën

bewegen we naar innerlijke rust en verbinding.

Wat een cadeau. Woorden doen elke ervaring tekort eigenlijk. Voor mij was het een onvoorwaardelijk thuiskomen in mijzelf. Door te ervaren. De persoonlijke afstemming van Irene en Pascale op het proces en de groep zorgde voor magie, ondersteuning, veiligheid en zachtheid waardoor ik mijn reis kon maken. En ik me nu veel meer mezelf voel en echt afstand heb gedaan van patronen die me niet dienen. De woorden en oefeningen van Richard maakten het compleet. Zo dankbaar. Verandering op alle lagen.”

Marieke

“Ik heb alweer veel liefde mogen ervaren, net zoals in het  vorige weekend. Heel veel vertrouwen en veiligheid gevoeld en dat gaf veel stabiliteit aan de groep en voor het individu. Ruimte, vrijheid. Het inzicht dat ik bij mezelf thuis mag komen, wow! Door het vertrouwen bij elkaar waren de gedeelde inzichten van anderen zo welkom. Pascale en Irene wat zijn jullie samen een prachtige kracht. Helend en zó liefdevol! Nogmaals heel veel dank voor deze dagen.”

Carel

“Dank voor het prachtige weekend: de wijsheid, verbinding. Thuiskomen in de groep en bij mijzelf. Er zijn weer dingen geraakt en dat mag er allemaal zijn in zachtheid, liefde en verbondenheid. Dank voor het gevoel van veiligheid om te kunnen en mogen delen. Dank voor de inzichten die ik door ons mooie samen-zijn heb mogen ontvangen.”

Bianca

Je maakt deze Reis onder de bezielende begeleiding van:

Irene van den Oever

Irene is de bezielster van de Sirius Mysterieschool waarin zij Inwijdingen geeft in het werken met de Zielencode® en de Ankh, de levenssleutel. In het Oude Egypte stond het leven in harmonie met de  Kosmos centraal: de Hemel naar de Aarde brengen in jezelf.

Jij bent een kind van de Kosmos.

Zelfkennis & zelfheling leiden naar Harmonie & Geluk.

We mogen ons deze oude Kennis en Wijsheid weer her-inneren zodat ze ons kan ondersteunen in de creatie van een Zielsvervullend leven en de Nieuwe Aarde.

Irene leert je o.a. hoe je jouw Innerlijke Ankh activeert en gebruikt voor Innerlijke Heling en Kracht. Ze laat je zien hoe je kunt werken met o.a. Isis, Thoth, Maát en de Hathors. Zij zijn verbonden met Creatie, Harmonie en zachte, liefdevolle Heling.

Pascale Boone

Al meer dan 25 jaar begeleidt Pascale als danseres/choreografe en sjamaan gepassioneerd mensen in hun zoektocht naar gezondheid, vitaliteit, kracht en harmonie. Dans, beweging en ademhaling vormen de rode draad in haar holistisch lichaamswerk.

Zij ziet het lichaam als poort om verbinding te maken met het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Ze leert je volledig aanwezig te zijn in jezelf, je bewust worden van de signalen van je lichaam en deze te begrijpen.

De oefeningen zuiveren, activeren en verfijnen je energie(doorstroming). Ze helpen het volledig potentieel van je levenskracht tot uitdrukking te brengen.

Richard Hoofs

Richard is antroposofisch huisarts, coach, acupuncturist en auteur. Hij bestudeerde Ayurveda, spirituele therapie en Egyptische heelkunde. Richard is daarnaast gastdocent in de Sirius Mysterieschool. Hij geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland.  

Richard werkt holistisch: dat wil zeggen dat je jezelf als één geheel ziet: lichaam, persoon en Ziel. Samen. Als één eenheid. Onze omgeving is een weerspiegeling van onszelf. 

Ziekte en medische aandoeningen ziet hij als een roep van de Ziel en een uitnodiging om naar jezelf te kijken. Door innerlijke bewustwording kan de balans tussen lichaam, geest en Ziel worden hersteld. 

Data & Tijden 

 • Vrijdag 22 maart van 14.00 uur tot en met zondag 24 maart 16 uur
 • Vrijdag 24 mei 14.00 uur tot en met zondag 26 mei 16 uur
 • Vrijdag 15 november 14.00 uur tot en met zondag 17 november 16 uur

Locatie

Hotel Restaurant de Abdij in Horn, Kerkpad 5

Verzorging

 • N2 x 2 gangen lunch zaterdag & zondag
 • N2 x 2 gangen diner vrijdag & zaterdag
 • Nkoffie/thee/(ijs)water &versnaperingen

Je overnachting regel je gemakkelijk zelf in Hotel Abdij Horn of in B & B’s in de omgeving.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Klik op deze link om contact met ons op te nemen: https://siriusmysterieschool.nl/contact

Wat zit er in dit traject?

3 weekenden live op locatie, inclusief 2 x lunch en 2 x diner, exclusief overnachten

2 x exclusieve 1 op 1 coaching met Irene zodat je het maximale uit jezelf én dit leven veranderende traject haalt 

3 x exclusieve online groep coaching voor al je vragen & ondersteuning bij de integratie van de Weg van het Hart  

1 jaar maandelijkse online sessies zodat je precies weet welke (vervolg)stappen je in die maand kunt zetten             

4 online sessies Soulpower Summerschool voor het activeren én leven vanuit Hoger Bewustzijn & het op diepe lagen integreren van alles dat je krijgt aangereikt 

Ik heb nog nooit een traject gevolgd.

Na je inschrijving ontvang je een feestelijke welkomstmail met de bevestiging van je aanmelding. Check ook je spambox en mail ons als je niets hebt ontvangen op: irene@siriusmysterieschool.nl 

Uiterlijk 1 week voor aanvang van het 1e live weekend ontvang je een uitnodiging voor jouw exclusieve coachsessie met Irene. In deze online sessie bespreek je jouw persoonlijke doelen en stel je samen met Irene een actieplan op zodat je het maximale uit jezelf en uit dit traject kunt halen. 

In de week van elk live weekend ontvang je een mail met het programma en de menukeuze: vis, vlees of vegetarisch. Je geeft je menukeuze en eventuele voedsel allergieën per mail door. Wij zorgen dat de koks jouw keuze en informatie over eventuele voedsel allergieën tijdig ontvangen! 

Na elk live weekend is er een exclusieve online groep coaching sessie waarin Irene alle vragen beantwoordt. Tevens kijken we waar je staat en welke stappen je nu kunt zetten zodat je jouw einddoel(en) kunt behalen. 

Elke maand is er een online bijeenkomst waarin Irene diepgaand de energie van de betreffende maand deelt en je concrete tips en handreikingen geeft waarmee je direct aan de slag kunt. Zo weet je precies welke stappen jij die maand kunt zetten. Deze sessies worden opgenomen en kun je een maand lang terug kijken. 

In juli en augustus vindt de Soulpower Summerschool plaats. Deze bestaat uit 4 online groep sessies waarin je jouw Hoger Bewustzijn activeert zodat je nog verder kunt groeien in het Hartgedragen Leiderschap: leven en werken vanuit je Hart. Deze sessies worden opgenomen en kun je tot 1 februari 2025 terug kijken.  

Na het 3e live weekend ontvang je de uitnodiging voor de 2e online 1 op 1 coach sessie met Irene. Samen evalueren jullie het traject en heb je helder hoe je nu verder gaat.   

Wanneer zijn de 1 op 1 coachsessie met Irene?

Uiterlijk 1 week voor aanvang van het 1e live weekend ontvang je een uitnodiging voor jouw exclusieve 1 op 1 coachsessie met Irene. Deze vindt online plaats. In deze sessie bespreek je jouw persoonlijke doelen en stel je samen met Irene een actieplan op zodat je het maximale uit jezelf en uit dit traject kunt halen! 

Na het 3e live weekend ontvang je de uitnodiging voor de 2e online 1 op 1 coach sessie met Irene. Hierin evalueren jullie samen het traject. Samen blikken jullie terug én vooruit en krijg je  zicht op hoe je nu verder kunt gaan

Wat zijn de data en tijden van de live weekenden?

1e weekend: vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart

2e weekend: vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei

3e weekend: vrijdag 15 tot en met zondag 17 november

 

Vrijdag: om 14 uur starten we met het middagprogramma en heten we je van harte welkom. Dit programma duurt tot 17.00 uur. Tussendoor is een koffie/theepauze gepland. Om 18.00 uur genieten we gezamenlijk van een heerlijk diner. Aansluitend is er een bijzondere Maan Meditatie, we sluiten deze dag rond 21.30 uur af.   

 

Zaterdag: we starten met het ochtendprogramma dat van 10.00 tot 13.00 uur duurt, met tussendoor een koffie/thee pauze. Om 13 uur genieten we van een heerlijke lunch. Het middagprogramma loopt van 14.30 tot 17.30 uur, met een tussentijdse koffie/thee pauze. Om 18.00 uur schuif je aan voor een heerlijk huisgemaakt diner. Daarna ga je heerlijk ontspannen en genieten van een prachtige soundhealing die rond 21.00 uur eindigt. 

 

Zondag: ochtendprogramma van 10.00 tot 13.00 uur met tussendoor een koffie/thee pauze. Genieten van een heerlijke gezamenlijke lunch om 13.00 uur. Het middagprogramma start om 14.00 en om 16.00 uur sluiten we dit onvergetelijke weekend gezamenlijk af en ontvang je de laatste handreikingen waarmee je de komende tijd verder kunt. 

 

Wanneer ontvang ik het programma voor de live weekenden?

Een week voorafgaand aan elk live weekend, ontvang je een mail met het programma

Hoe geef ik mijn menukeuze en voedselallergieën door?

In de week voorafgaand aan elk live weekend ontvang je een mail met de menukeuze: vis, vlees of vegetarisch. Je geeft je menukeuze en eventuele voedsel allergieën per mail door. Wij zorgen dat de koks jouw keuze en informatie over eventuele voedsel allergieën tijdig ontvangen zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden tijdens de live weekenden!

Is een online sessie iets voor mij?

Jazeker, de energie en verbinding is online net zo krachtig als live wanneer je actief meedoet en  open staat om te delen en te ontvangen vanuit je hart. 

Ik voel me snel onveilig in groepen, is dit traject iets voor mij?

Irene en Pascale zorgen voor een veilige bedding zodat jij je snel thuis voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Dat is ook de feedback die we tijdens de weekenden mochten ontvangen. 

 

Daardoor kun je, net als de deelnemers die je voorgingen, een heel mooie verbinding ervaren in de groep, helemaal openbloeien en prachtige resultaten behalen. 

Moet je ervaring hebben met spiritualiteit, Egypte of meditatie om mee te kunnen doen?

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen met dit traject. Wat fijn dat wij je mogen begeleiden op deze bijzondere Reis!

Ik heb al heel veel gedaan op spiritueel gebied. Is dit traject waardevol voor mij ?

Jazeker, dit traject wordt helemaal op jou persoonlijk afgestemd. Spirituele ontwikkeling is een levenslang proces waarin je steeds diepere lagen in jezelf ont-dekt, opruimt, heelt en daardoor steeds verder groeit. Samen met Irene stel je jouw doelen voor dit traject en maken jullie een actieplan. 

 

De Kennis en Wijsheid van de Oude Egyptenaren is uniek en tegelijkertijd universeel. Zij laat je op steeds diepere lagen contact maken met je spirituele krachten en kwaliteiten. Tevens leer je jouw onbewuste valkuilen en patronen herkennen zodat je niet langer in kringetjes rond blijft draaien en een ongelooflijke groeisprong in Bewust-Zijn kunt maken.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat moet ik doen?

Dat is vervelend! Vind je de bevestigingsmail ook niet in je spambox? Mail ons dan op: irene@siriusmysterieschool.nl we helpen je graag verder!