De energetische Blauwdruk van je Ziel 

De Zielencode is de energetische Blauwdruk van je Ziel. Je kunt erin aflezen met welk doel en met welke  energieën je naar de Aarde bent gekomen. Wat je komt halen: dat wat je Ziel in dit leven wil leren én wat je komt brengen: je Zielsmissie ofwel je Roeping. Door gebruik te maken van diverse methoden uit het Oude Egypte, weef je van je geboortegegevens een Unieke energetische Blauwdruk. Dit is geen astrologische geboortehoroscoop maar de praktische en concrete handleiding waar niet alleen jij maar ook veel ouders naar op zoek zijn en direct mee aan de slag kunnen.

 

De handleiding waar je naar op zoek bent

Veel ouders zeggen: “ik zou willen dat mijn kind met een gebruiksaanwijzing was gekomen”. Met de Zielencode heb je die in handen. Daarin kun je precies zien wat je kind nodig heeft, waar het tegen aan loopt, wat het hier wilt leren en waar het je hulp bij kan gebruiken. Zo kun je als ouder je kind beter ondersteunen. 

 

Aangezien kinderen hun ouders spiegelen, is het belangrijk om als vader en moeder je eigen Zielencode te doorgronden en jezelf en je eigen handelen, drijfveren en behoeften zo beter te begrijpen. De diepere achtergrond van het ‘probleem’ van een kind, en dat kan gedrag zijn maar ook een klacht of ziekte, wordt dan ineens heel helder. Bovendien laat de Zielencode ook zien waar de oplossing zit en hoe die oplossing er uit ziet. 

 

Misschien loop je al een hele tijd in kringetjes, beland je steeds weer in dezelfde conflicten, situaties, werkomstandigheden of relaties, wat je ook probeert. Het probleem is dat 95% van ons gedrag wordt aangestuurd vanuit het onbewuste, dat wat we niet weten, waar we ons niet bewust van zijn. Dat zorgt ervoor dat je steeds dezelfde patronen blijft herhalen. En als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. 

 

De Zielencode legt deze patronen bloot. De inzichten die je ontvangt helpen je om andere dingen te doen en de dingen anders te doen. Door zelf weer achter het stuur van je leven te gaan zitten, in plaats van je plek af te staan aan de innerlijke saboteurs. Daardoor kun je jouw leven de kant op sturen die jij wilt. En het leven gaan leven waarvoor je geboren bent.   

Wat is de Zielencode wel en niet?

Een Zielencode stopt mensen niet in categorieën, iedere Ziel is uniek. Zij zegt niet: dit ben jij. Dan zet je iemand vast en is er geen ruimte voor groei. Energie is veranderlijk en wil stromen, net als het leven zelf.  

 

De Zielencode is de afspiegeling van jouw potentie en toont je groeimogelijkheden. Het is een prachtige en unieke tool voor persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. Zij geeft inzicht in 20 verschillende niveaus waaronder het gekozen levenspad, de levenslessen, het zelfbeeld, de manier waarop je het leven aanpakt, de blokkades, uitdagingen en valkuilen, de mensen die je helpen met het uitwerken van je levenslessen, je kwaliteiten, talenten en vaardigheden en jouw Zielsmissie, jouw unieke bijdrage aan de wereld. 

Hoe werk je met de energie uit je Zielencode?

De Zielencode laat je wensen, behoeften, verlangens en groeipotentieel als energiepatroon zien. Hoe je de energie uitdrukt, bepaalt je realiteit in de buitenwereld, de manier waarop je jouw Levenspad loopt en je levenslessen leert. Elk van de 20 onderdelen kan vanuit de zonzijde of vanuit de schaduwzijde worden geleefd. 

 

Leef je de zonzijde, dan loopt je leven op rolletjes. Daar waar je nog in de schaduwzijde leeft, vaak omdat je je niet bewust bent van je patronen, loop je vast. Dan stroomt de energie niet in je lijf en in je leven en krijg je klachten, komen er problemen op je pad of word je ziek. 

 

Zelfkennis leidt niet alleen tot een beter begrip van jezelf, het zorgt ook dat je jezelf kunt accepteren voor de unieke mens en Ziel die je bent. Dat je begrijpt waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe je dat doet. En wat je kunt doen om nieuwe, andere en betere keuzes te maken zodat je niet langer het product van je opvoeding en omgeving bent.  

Wat vertelt de Zielencode over karma en familielijnen?

Persoonlijk zie ik karma als onafgehandelde zaken tussen Zielen die worden opgelost wanneer je uit het patroon stapt dat het karma heeft veroorzaakt en in stand houdt. Elk leven krijg je daartoe opnieuw de kans en kom je met die Ziel(en) in aanraking totdat het karma is opgelost. 

 

Familiekarma is niet je eigen karma maar is een familiepatroon dat van generatie op generatie wordt doorgegeven via de vader- of de moederlijn. In de Zielencode kun je zien of en welke karmische belasting is doorgegeven. Dat is belangrijk om te weten zodat je de betreffende voorouderlijn kunt opschonen. Daardoor wordt het karma opgelost en niet langer doorgegeven.

 

Veel mensen lopen vast in hun leven, werk of relaties zonder dat daar duidelijke aanwijzingen voor te vinden zijn in dit leven. Uit de Zielencode kan blijken dat er sprake is van ‘erfelijke belasting’ uit vorige levens die via de vader- of moederlijn zijn doorgegeven en voor grote uitdagingen zorgt. 

 

Ook deze belasting drukt zich uit als gedragspatroon en vraagt bijzondere aandacht. Via de coaching en de healing met de Ankhen en de Kosmische schijven, kan deze belasting worden getransformeerd en het karma worden opgelost. En de levensenergie weer volop stromen. 

De Zielencode toepassen in je praktijk

In de Sirius Mysterieschool vormt de Zielencode de basis voor de opleiding en het werken met cliënten. Je start met het maken van je eigen Zielencode. Je doorloopt en doorleeft eerst je eigen proces en ontwikkelt daardoor een diepgaand begrip van (de werking van) de Zielencode voordat je dit instrument inzet voor anderen. Belangrijk hierbij is om zonder oordeel naar jezelf en de ander te kijken zodat je alles uit de Zielencode en het groeiproces haalt dat er in zit. 

 

Soms vinden cliënten het lastig om een concrete hulpvraag te formuleren. Het leven loopt niet zoals ze gehoopt hadden maar het lukt niet om echt de vinger op de zere plek te leggen. Daardoor blijft alles bij het oude. Want als je niet weet waar je moet beginnen dan is het lastig om verandering aan te brengen. 

 

Dankzij de Zielencode kun jij als coach of therapeut de rode draad in iemands leven duiden en concrete handreikingen bieden voor verandering. Zo voorkom je dat mensen in kringetjes rond blijven draaien en iedere keer opnieuw in pijnlijke situaties en relaties terecht komen. 

 

De healing met de Ankhen en de Kosmische schijven is het logische vervolg op de Zielencode. Hierin zie je de blokkades, uitdagingen en het karma uit de Zielencode terugkomen. Doordat deze instrumenten op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele of Zielsniveau werken,  kan zachte, diepgaande heling op alle lagen plaatsvinden. Zonder opnieuw de pijn, het verdriet en de trauma’s te beleven of in de verhalen te gaan zitten want we werken op het niveau van de thema’s om het zelfhelend vermogen en de Innerlijke Kracht te stimuleren.

Wat heeft de opleiding in de Sirius Mysterieschool te bieden?

Smaakt de Zielencode naar meer en ben je benieuwd naar of geïnteresseerd in het werken met de Oud Egyptische Heelmethoden? Wil je weten wat de opleiding inhoudt en voor jou en (je droom van) jouw praktijk kan betekenen?


Vraag dan hier de gratis brochure aan: https://siriusmysterieschool.nl/opleiding

Je bent van harte welkom!