Afbeelding van Gernot via Pixabay

 

Elk jaar op 26 juli, wanneer de Zon, Sirius, de Gordel van Orion en de Aarde de  ‘verbinding’ met elkaar aan gaan, opent de Leeuwenpoort. Een energetisch portaal dat haar naam dankt aan het feit dat de Zon dan door het teken Leeuw loopt. Het teken dat nauw verbonden is met je Hart en je zegent met de moed (courage is afgeleid van het Franse woord voor hart: coeur) om volledig jezelf te zijn: echt én authentiek. Een uitnodiging om al je angsten, belemmerende gedachten (ja maar…) en onzekerheden achter je te laten. Te zien, voelen en weten dat álles mogelijk is, ook voor jou!  En vol vertrouwen je Hart te volgen en je Zielsverlangen te realiseren. 

Het portaal opent op 26 juli, bereikt haar energetische hoogtepunt op 8 augustus en sluit op 12 augustus. 

Spirituele groei en bloei

Na 70 dagen onzichtbaar te zijn geweest, verschijnt Sirius weer samen met de Zon aan de hemel. De Zon is de Grote Levensschenker, hij vult je hart en maakt alle leven op Aarde mogelijk. Sirius is de helderste ster aan de hemel. Het is  de Spirituele Zon die door je Ziel schijnt en jouw Bewust-Zijnsgroei ondersteunt zodat je de mooiste en beste versie van jezelf wordt. Vandaar mijn keuze voor de naam Sirius Mysterieschool. 

In het Oude Egypte keek men heel erg uit naar deze jaarlijkse terugkeer van Sirius want die kondigde de overstroming van de Nijl aan en daarmee een periode van grote welvaart en overvloed. Zowel materieel door de groei en bloei van gewassen als spiritueel: groei in bewustzijn door je te openen voor de hoge, helende lichtfrequenties. 

 

Creatie vanuit in-spiratie   

De Leeuwenpoort her-innert je aan jouw creatiekracht. Elke creatie begint met in-spiratie. De inademing van het verlangen van je Ziel dat onzichtbaar en diep in jou verborgen ligt te wachten om te worden ontdekt en uitgedrukt. 

De uitnodiging van de Leeuwenpoort is dan ook contact te maken met je Hart en je bewust te worden van jouw Zielsverlangen. Wie wil jij Zijn, hoe wil jij jouw Licht in de wereld stralen en hoe wil je bijdragen aan een mooiere en betere wereld?

Zelfleiderschap

Leeuw is heel sterk verbonden met je Hart, de Zetel van de Ziel. De opening van dit portaal  stimuleert Zelfleiderschap: vol vertrouwen achter het stuur van je leven plaatsnemen en je eigen richting bepalen. Je eigen koers varen met je Ziel als kompas. Niet te luisteren naar de belemmerende stemmetjes in je hoofd. Je niet laten weerhouden door beperkende gedachten en overtuigingen, van jezelf en anderen. Gaan met die banaan, actie in de taxi! 

Door de Leeuwenpoort stroomt een zeer krachtige helende, transformerende  energie. Hartenpijn, angst, verdriet, boosheid, woede, frustratie, onmacht, in de steek gelaten zijn en eenzaamheid kunnen nu sterk worden gevoeld. Met als doel dat jij je bewust wordt van alle be-last-ing die in je hart met je meedraagt. Want alleen dat waar jij je bewust van bent, kun je veranderen.

Tijd dus om andere, nieuwe keuzes te maken. Zodat je jezelf kunt helen en programmeren voor succes in plaats van stress. Harmonie en balans in jezelf en je leven kunt ervaren en daardoor je eigen ruimte kunt innemen. De plek die je verdient. 

Spirituele Wedergeboorte

Dankzij de energie van de Leeuwenpoort kun je een ware spirituele wedergeboorte ervaren. Spiritualiteit is leven in Liefde en Eenheid. In verbinding met de Aarde, de Grote Moeder die al het leven ondersteunt en met de Hemel: de Zon, de Maan, de sterren en planeten die je de weg wijzen en je begeleiden op je levenspad. 

Pijn, angst, twijfel, onzekerheid, boosheid, woede, frustratie enzovoort zorgen ervoor dat je je geen verbinding meer ervaart. Je voelt je eenzaam en alleen, afgescheiden van jezelf en de wereld om je heen. 

Vanaf die plek is de enige weg, de weg omhoog. En die loopt via je Hart, het centrum waar alle transformatie plaats vindt door de kracht van Liefde. Als je aan het overleven bent, zit je met je volledige energie en aandacht in je onderlijf: het gebied onder je Hart én in je hoofd. Daardoor kun je geen eenheid en verbinding in jezelf ervaren. 

De energie van de Leeuwenpoort stimuleert en ondersteunt je om verbinding te maken met je Hart. Door je Hart te openen voor je-Zelf en voor het leven, kun je de Liefde weer laten stromen en jezelf helen. Heel-heid en Eenheid herstellen. Jouw ware potentie omarmen,  nieuwe mogelijkheden zien en andere keuzes maken. En het leven creëren waarvoor je geboren bent: een gelukkig en vervullend leven.          

Oneindige mogelijkheden voor (T)overvloed

Numerologisch gezien telt de dag van de opening van de Leeuwenpoort op 26 juli op tot 8. Dat is het getal en de energie van het Hartgedragen Leiderschap: het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven(sgeluk) door het volgen van je Hart en je te laten leiden door de Kracht van Liefde. 

De liggende versie van het getal 8 is het oneindigheidsteken dat de oneindige mogelijkheden symboliseert voor overvloed, groei en transformatie. Dit wordt versterkt door de energie van de Schorpioen. Het 8e en meest transformatieve teken uit de Dierenriem dat alles naar boven haalt dat je levensgeluk en levensplezier belemmert of beperkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kaart uit de Lichtzieners Tarot van Chris Anne

In de tarot is 8 de kaart van de Kracht en ook hier staat altijd een Leeuw op afgebeeld. In dit geval als een zachte vrouwelijke kracht en kwaliteit. Het oneindigheidsteken op haar arm  laat zien dat je oneindige mogelijkheden hebt om Zelfleiderschap te tonen. Dit teken staat niet voor niets op haar arm. Het symboliseert enerzijds handelen en anderzijds het leven kunnen om-armen

Op 8 augustus (8-8) vieren we het hoogtepunt van de Leeuwenpoort. Op deze dag wordt opnieuw de energie van de 8 geactiveerd en wel 3 x want ook 2024 telt op tot 8! Het is de krachtigste dag van heel 2024 voor het manifesteren van je hartsverlangen en je open te stellen voor (T)overvloed. En die kans mag je niet aan je voorbij laten gaan!

Zo profiteer je maximaal van de Leeuwenpoort 

Om alles uit deze krachtige Leeuwenpoort periode te halen heb ik iets heel tofs voor je:

Step into your Soulpower is het live online programma waarin je verbinding maakt met de krachtige energie van de Leeuwenpoort. Jij je her-innert wie je in diepste wezen bent en je Zelfleiderschap omarmt om je Zielsmissie te leven.  

Step into Your Soulpower is voor jou als je (meer) vanuit je Hart wilt leven. Open staat voor persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling. Groei is oneindig. Of je nu al heel veel hebt gedaan of dit je eerste kennismaking is, je ontvangt precies wat je nodig hebt. En het mooie is: je hoeft er niet voor te reizen! Alle sessies zijn live online te volgen én terug kijken. 

Wat ga je be-leven ?

In Step into your Soulpower ga je in 5 dagen je hart openen, helen en verbinden met je Ziel.  

Tijdens de opening van de Leeuwenpoort op 26 juli 2024, verbind je je met Sirius, de Spirituele Zon en bevrijd jezelf van negatieve energie die het leven vanuit je ware Essentie blokkeert. Vanuit een diepe verbinding met de Aarde en de Kosmos word je spiritueel opnieuw geboren met een Hoger Bewustzijn.   

Op 4 augustus, tijdens de Nieuwe Maan in Leeuw open je jezelf voor nieuwe mogelijkheden en maak je keuzes die passen bij de manier waarop je jouw leven vorm wilt geven. Je verbindt je onder andere met de Aarde- en de Zielenster en stemt je af op hetgeen je in jouw leven wilt verwelkomen. Je her-innert je waarom je hier bent en wat het doel is van jouw leven hier op Aarde.  

Op 8 augustus, wanneer de Leeuwenpoort zijn energetisch hoogtepunt bereikt, verbind je je vanuit je hart met de energie van de Leeuwenpoort en activeer je al jouw chakra’s en jouw leiderschapskwaliteiten. Je ziet de waarheid die zich achter de sluiers bevindt en kunt daardoor jouw Levensgeluk in eigen hand nemen. 

Wanneer de Leeuwenpoort op 12 augustus sluit, laat je hoofd, hart en buik versmelten. Je hebt Meesterschap over je eigen energie, creatiekracht en hartsverlangen. Je verbindt je met de scheppende energiestroom in jou voor het realiseren van je Zielsmissie. 

Tijdens de Volle Maan in Leeuw op 12 februari 2025 komt alles bij elkaar. Het is de grote finale waarin je al je inspanningen, resultaten en ervaringen eert en viert vanaf het moment van de opening van de Leeuwenpoort. Op deze dag kijk je in dankbaarheid terug en blik je vooruit. En ontdek je hoe je nóg meer vrijheid kunt ervaren.  

Klik op de link voor alle informatie voor dit prachtige online programma: 

https://siriusmysterieschool.nl/step-into-your-soulpower

 

Schrijf je ook in als je er niet (altijd) bij kunt zijn, je kunt alle opnames tot 26 juli 2025 bekijken!