De Tijd is NU!

De herfst is de periode evalueren. Welke oogst, mooie inzichten en waardevolle lessen heb je dit jaar mogen ontvangen? De Zon in Schorpioen stelt je in staat om diepgravend onderzoek te doen en alles in het juiste perspectief kunt plaatsen. Dat is nodig om te zien of je nog op koers ligt als het gaat om het realiseren van je missie, droom of doel. En geeft je de informatie die nodig is om bij te sturen of andere, nieuwe keuzes te maken. 

 

November 2023 en de symboliek van getallen

November is de laatste volledige herfstmaand. Numerologisch gezien telt de maand november 2023 op tot 9. Het getal van de Voltooiing van een cyclus, hoe passend bij het thema van de herfst.

In de tarot is dit de 9e kaart, die van de Kluizenaar. Hij/zij die zich terugtrekt uit de heksenketel van alledag om vanaf een hoger standpunt te kijken naar zijn/haar leven en alles dat zich daarin afspeelt. Zonder in de emotie, het drama of de pijn te duiken. Objectief te observeren, wijze lessen te integreren en aan de hand daarvan zijn/haar plan te trekken voor de komende periode. Waar één bewustzijn cyclus eindigt en er deuren sluiten, is er tegelijkertijd sprake van een nieuw begin. 

De symboliek van het getal 11 markeert dit nieuwe begin. De 1 is verbonden met een nieuw begin, het is het getal van de pionier die vol zelfvertrouwen zijn/haar pad loopt., nieuwe wegen in slaat. De dubbele 1 kun je zien als de pilaren aan beide zijden van een portaal, een doorgang naar nieuwe werelden, dimensies en mogelijkheden. Niet voor niets is 11/11 de krachtigste dag om te manifesteren wat jij in je leven wenst te verwelkomen.  

Dromen

Wanneer de Zon in november in het optimistische teken Boogschutter gaat lopen, wordt het vuur in jou weer aangewakkerd. En staan je dromen en je toekomstvisie weer haarscherp op je netvlies. Ook jij draagt de positieve energie van Boogschutter in je en kunt nu de onrust voelen om je droom waar te maken.

 

Alles begint met een droom. Een droom om bij te dragen aan een mooiere en betere wereld. En dat begint bij jou. Wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft is Licht en Liefde. En daarvoor mag er nog veel (oude) pijn en verdriet, boosheid, woede, frustratie en teleurstelling worden geheeld. Want een betere wereld begint bij jou en bij mij. Met wie wij zijn en hoe wij komen opdagen, ons tonen in de wereld. Laat je jouw Licht stralen of projecteer je jouw schaduw en daarmee jouw pijn op anderen?

 

Durven      

Je droom realiseren vraagt moed, lef en durf. Zeker wanneer die droom groter is dan jijzelf. In de loop der jaren heb ik heel wat mensen ontmoet die een prachtige droom hebben en desondanks niet in actie komen. Die denken dat ze niet goed genoeg zijn, dat er niemand op hen wacht, dat anderen beter zijn. Mensen die blijven uitstellen omdat ze zichzelf wijsmaken dat het de tijd nog niet is, of sterker: HUN tijd nog niet is. 

 

Walt Disney zei ooit: “If you can dream it, you can do it”. Een waarheid als een koe. Jouw mindset is je belangrijkste ‘bezit’. Je kunt nog zo’n prachtige droom hebben, als je niet de overtuiging hebt en voelt dat je alles kunt bereiken dat je wilt, zal die droom altijd een droom blijven en zeg je aan het eind van je leven: had ik maar… 

 

Doen

Als je mij volgt op Youtube dan hoor je mij geregeld zeggen: actie in de taxi want zonder actie geen resultaat. Nu moet je weten dat ik zelf niet altijd zo actiegericht ben geweest. Jarenlang was ik een kei in uitstellen als er ook maar één gedachte of gevoel was dat het te lastig, te moeilijk of te zeer uit mijn comfortzone was. 

Dat veranderde in maart 2020 toen mijn praktijk en de Mysterieschool werden gesloten en ik van 1000 euro per maand moest zien rond te komen. Vaarwel comfortzone. Hoe laag mijn hypotheek ook was en hoe goed ik ook kon toveren met het weinige geld dat er binnen kwam, de zakelijke verplichtingen zorgden ervoor dat mijn schulden opliepen. Tijd voor verandering!  

De Mysterieschool moet zo snel mogelijk online, dan kan ik meer mensen helpen en ben ik vrij om te ondernemen dacht ik. Ik vond een coach die mij daarbij kon helpen. Het geld voor dit traject leende ik van mijn toen 14 jarige zoon. Hij zei: “mama, ik geloof in jou”. 

De tranen stroomden over mijn wangen toen ik JA zei tegen mijn coach. Want ik voelde in iedere vezel van mijn lijf: dit is wat ik te doen heb, dit is mijn missie. Dit gaat mij lukken, ik kan dit, dit wordt mijn grote doorbraak. En zo was het ook. 

Een paar maanden later lanceerde ik de Sirius Mysterieschool voor de eerste keer online, mocht ik 12 studenten verwelkomen en was ik in één keer schuldenvrij. Elk jaar groeit het aantal studenten. Pure magie. 

Ondernemen = Groeien

Daar stopt mijn verhaal niet. Nog steeds word ik net als jij, dagelijks uitgenodigd om uit mijn comfortzone te stappen. Dankzij alle positieve ervaringen, waardevolle inzichten en de wijze lessen die ik onderweg heb geleerd, is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid. Stel ik niet langer uit en zet ik elke keer weer nieuwe stappen want dat is ondernemerschap. Ondernemen is groeien en groei is oneindig.

 

De Tijd is NU!

Tijd voor jouw grote groei, tijd om ruimte te geven aan jouw Zielsmissie en ambities! Misschien droom je al jaren van je eigen praktijk en blijf je uitstellen omdat je niet weet waar en hoe te beginnen en je hoofd overuren maakt. Want wat komt daar wel niet allemaal bij kijken?!

Of heb je een praktijk, kun je daar nog niet echt goed van leven en wil je meer mensen nog beter helpen. Hoe groei ik zonder mijzelf over de kop te werken en is er nog wel groei mogelijk met al die collega’s om mij heen? Je ziet, ook dan kunnen je gedachten roet in het eten gooien en er voor zorgen dat je niet in actie komt en er dus niets gaat veranderen.

Tijd voor helderheid, inzicht en overzicht want van daaruit kun je weloverwogen keuzes maken en de juiste beslissingen nemen.

 

In mijn gloednieuwe online workshop: 3 Geheimen van een Bloeiende Praktijk, laat ik je de stap voor stap formule zien waarmee jij een bloeiende praktijk opbouwt. Ook als je al een praktijk hebt en daar nog niet goed van kunt leven en/of wilt groeien met je praktijk.

 

Meer weten? Info en aanmelden doe je hier: https://siriusmysterieschool.nl/3-geheimen-van-een-bloeiende-praktijk/