Dood & Wedergeboorte 

Juni is een maand waarin transformatie, het vergaren en integreren van nieuwe Kennis en Wijsheid en het hervinden van de balans, centraal staan. Dat is een hele mond vol hoor ik je denken en een hele kluif. Vergeet niet: je ontvangt precies dat wat je nodig hebt om te kunnen groeien en je verder te ontwikkelen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

 

Wat zeggen de getallen?

De maand juni 2023 is numerologisch gezien een 13/4 maand. Juni is de 6e maand van het jaar en 2023 telt op tot 7. Samen brengen ze ons de vrouwelijke, ontvankelijke energie van 13 en de mannelijke, structurerende energie van de 4. 

 

Veel mensen denken nog steeds dat 13 een ongeluksgetal is. In werkelijkheid is dit één van de vele onjuiste overtuigingen die ons als waarheid zijn opgedrongen in de loop der eeuwen. Niets is minder waar.

 

Het getal 13 draagt de energie van transformatie in zich: dood en wedergeboorte. Er zijn 13 weken in een seizoen en een jaar kent 13 maancycli. Het leven is een constante stroom van verandering, niets blijft hetzelfde en dat is ook niet de bedoeling. 

 

Kijk naar de ongelooflijke groei en ontwikkeling die een baby in het 1e levensjaar doormaakt. Dat proces van groei en ontwikkeling blijft voortduren, een heel leven lang. Onze cellen vernieuwen zich continue. Emoties, gevoelens, gedachten en overtuigingen veranderen door de ervaringen die je opdoet. . 

 

Het getal 4 is verbonden met het leggen van een nieuw en stevig fundament, met grenzen en begrenzen, het creëren van een gezonde voedingsbodem waarin groei en ontwikkeling plaats kan vinden.   

 

Positieve verandering & vernieuwing 

We starten de maand met de samenstand van Jupiter en de Noordelijke Maansknoop in het teken Stier. Jupiter is de Grote Gelukbrenger, die alles vergroot en versterkt dat hij aanraakt. Dat werkt beide kanten op: zowel in het positieve als het negatieve, afhankelijk van waar jouw focus ligt en waar je gedachten zijn. Energie volgt immers aandacht.

 

De Noordelijke Maansknoop geeft de richting aan waar we als collectief naar toe bewegen. In Stier wil dat zeggen: de Nieuwe Aarde, nieuwe waarden in het omgaan met materie en de aarde: nieuwe landbouwmethoden en nieuwe geldsystemen. 

 

Deze samenstand zorgt voor een uitvergroting van de thema’s verbonden aan de Noordelijke Maansknoop. Zodat mensen zich bewust worden van hun rol, taak en verantwoordelijkheid in de creatie van de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Waarde(n). 

Wat mag er getransformeerd worden?

De energie van het getal 6 is verbonden aan liefde en dienstbaarheid, beiden geschreven met een kleine letter. Dat betekent dat er sprake is van voorwaardelijkheid: geven om te kunnen ontvangen. Een lage eigenwaarde zorgt ervoor dat erkenning in de buitenwereld wordt gezocht. Vaak wordt die erkenning niet gegeven, juist om je te spiegelen dat als jij jezelf niet ziet en erkent, de ander dat ook niet doet.  

 

Wanneer je de gedachte van niet goed genoeg te zijn transformeert, kun je onvoorwaardelijk geven, dan ben je Liefde en Dienstbaar. Wat je uitstraalt, trek je aan. Je hebt erkenning van de buitenwereld niet meer nodig om je goed te voelen over jezelf. Daardoor trek je nu wel die erkenning uit de buitenwereld aan. En ook de Liefde stroomt terug naar jou. 

 

Als je de energie van de 6 transformeert, kom je in de Onvoorwaardelijke Liefde: het getal 9, de 6 op zijn kop! 

 

De invloed van het getal 7    

Het getal 7 is verbonden met de Hemel, de Kosmos, met spiritualiteit, met de onzichtbare wereld. We zijn allemaal uniek en daardoor is er zoveel diversiteit Tegelijkertijd zijn we allen Éen zoals de druppels samen de oceaan vormen. Jezelf vergelijken met een ander is dan ook zinloos, want daarmee creëer je een gevoel van afgescheidenheid.  

Kennis verwerven & integreren

Op 18 juni vieren we de Nieuwe Maan in Tweelingen, het teken dat verbonden is met het denken, dat steeds op zoek is naar nieuwe informatie en de wijze waarop je die kennis integreert. Ook hier weer is kennis met kleine letter geschreven. Boekjeswijsheid: kennis die niet wordt geïntegreerd en daardoor ook niet op de juiste wijze wordt toegepast. 

 

Je kunt heel veel boeken lezen, opleidingen en trainingen volgen, als je er niets mee doet, gaat het je niet helpen in jouw evolutie. Dan is het slechts ballast. 

 

Deze Nieuwe Maan nodigt uit om alle Kennis die je hebt verworven in de afgelopen periode, te integreren. Te onderzoeken welke Kennis je nog mist die je nodig hebt voor je verdere groei en ontwikkeling. We leren een heel leven lang en zijn dus nooit uitgeleerd.

 

De volledige datum van deze Nieuwe Maan telt op tot 22/4: de Architect voor de Nieuwe Aarde. Opnieuw een uitnodiging om je bewust te worden van jouw taak, jouw Zielsmissie, jouw rol in het creëren van een mooiere en betere wereld en daarnaar te handelen. 

 

Zomerzonnewende 

Op 21 juni verwelkomen we de zomer. De Zonnewende geeft opnieuw de kans om in balans te komen. Het is de langste dag van het jaar. Vanaf nu zullen de dagen elke dag iets korter worden en de nachten lengen. In het donker schuilt jouw Zielsmissie, jouw ongelooflijke potentie die door het Licht, jouw Bewust Zijn, wakker kan worden gemaakt. 

Welke Zielsmissie, welk potentieel wil je activeren? 

Jouw Zielsmissie is groter is dan jij. Het is jouw Unieke Levensopdracht, jouw Unieke bijdrage aan het Grote Geheel. Aan de Nieuwe Aarde en al het leven dat zij draagt en ondersteunt.

 

In de Sirius Mysterieschool leer je hoe je jouw Zielsmissie kunt ontdekken en jezelf kunt helen, alle blokkades uit dit en vorige levens kunt doorbreken, zodat je jouw Zielsmissie voluit kunt leven. Het is een boeiende Reis op weg naar Heling. Je leert hoe je anderen in hun helingsproces kunt ondersteunen.  

 

We werken met de Oud Egyptische Heelmethoden die gericht zijn op vergroting van het Bewustzijn en het activeren van het zelfhelend vermogen. De Ankh neemt een bijzondere plek in. Het is jouw Zielenmaatje die op jouw Zielentrilling wordt gemaakt en je ondersteunt in de groei naar een Hoger Bewustzijn. Het Bewustzijn van Licht en Liefde.

 

Klik op de link voor alle informatie en de gratis brochure:  

https://siriusmysterieschool.nl/opleiding

 

Wil je samen met mij kijken of de opleiding bij je past? Klik op onderstaande link om jouw gratis Zielsinzichtgesprek aan te vragen: 

https://siriusmysterieschool.nl/contact 

 

Ik wens je een verrijkende junimaand!

 

Irene

 

(Een deel van) dit artikel delen? Graag! Met vermelding van de auteur: Irene van den Oever