7 redenen om Bewust stil te staan bij je verjaardag 

Elk jaar op mijn verjaardag manifesteer ik: Ik word 120 jaar, lachend en gezond. Waarom zou je dat willen vraag je je misschien af? Heel eenvoudig: ik ben intens dankbaar om in de Sirius Mysterieschool elke dag mijn Zielsmissie te leven vanuit een diepe verbinding met de Bron

Vroeger vierden we met de hele (schoon)familie alle verjaardagen uitbundig. Vanaf het moment dat er kinderen kwamen, werd er alleen nog bij hun verjaardagen stil gestaan en de belangrijke mijlpalen van 50 of 60 jaar bereiken. Totdat ook de kinderen een leeftijd bereikten waarop ze hun verjaardagen liever met vrienden vierden en ook die feestjes werden vervangen door whatsapp berichtjes of een kaartje.

Misschien hecht je zelf, om welke reden dan ook, niet zoveel belang aan het stilstaan of vieren van je geboortedag. Hier geef ik je 7 belangrijke redenen om dit vooral wél te doen.

Kun je niet wachten en wil je direct je cadeau uitpakken? Klik dan hier:

https://siriusmysterieschool.nl/online-event 

Persoonlijk Groei & Transformatie

Op de eerste plaats is je verjaardag een mooi moment om te evalueren en terug te kijken op het voorbije levensjaar. Wat heb je afgelopen jaar geleerd over jezelf en de wereld? Welke uitdagingen heb je overwonnen waardoor je groei hebt doorgemaakt als Mens en als Ziel? Waar ben je trots op? Welke successen wil je vieren? 

 

Dankbaarheid is het Geheugen van het Hart 

Op mijn verjaardag sta ik in dankbaarheid stil bij mijn lieve ouders die mij het leven hebben geschonken. Het is elke jaar de dag waarop ik dankbaar ben voor het geschenk van het leven zelf. Voor de mooie kansen en leerrijke ervaringen, de lieve mensen om mij heen, het mooie werk dat ik mag doen. 

En als je je verjaardag viert met de mensen die belangrijk voor je zijn, vier je ook hun rol en aanwezigheid in jouw leven. Kun je je op die dag extra dankbaar voelen voor de liefde en steun die je van hen mag ontvangen.  

Een nieuw hoofdstuk    

Op je verjaardag sla je een nieuw hoofdstuk open in je levensboek. Belangrijk om bewust stil te staan hoe je dit wilt invullen. Wat zijn je prioriteiten dit jaar? Waar wil je dit jaar meer van? En waar neem je nu definitief afscheid van om van je nieuwe levensjaar echt het meest onvergetelijke en allermooiste jaar uit je leven te maken? Misschien wil je wel een heel nieuwe koers gaan varen! 

Vier je-Zelf

Ook al je je verjaardag niet viert met anderen, dan is dit een dag om jezelf te vieren. Je goed te voelen over wie je bent en wat je doet. Jezelf eens lekker in de watten te leggen en misschien dat sauna bezoek dat je al zolang hebt uitgesteld, jezelf op deze dag te gunnen! Of trakteer jezelf op een lekker etentje in je favoriete restaurant. 

Een goede vriendin zei jaren geleden tegen mij: “je moet jezelf af en toe kietelen want een ander doet het niet Ireen”. 

Straal 

Als je jezelf op je geboortedag kunt vieren en lekker kunt kietelen of je laten verwennen door anderen, zorg je goed voor jezelf en dat is goed voor je eigenwaarde, zelfbeeld en geluksgevoel. Je kent vast die reclame wel van Lóreal Paris: omdat je het waard bent Dat dus.  

Bovendien voel je je dan ook goed en zit je lekker in je vel. Dat is niet alleen fijn voor jou, ook voor je omgeving. Als je je goed voelt, straal je positiviteit uit en trek je mensen aan die op diezelfde frequentie zitten. Win-win zou ik zeggen 😉

Je verjaardag is bijzonder, niet gewoon

We worden niet allemaal 100 jaar. Van hoeveel mensen heb je al (heel vroeg) afscheid moeten nemen en je voorgenomen: ik ga alles uit het leven halen dat er in zit. Ik ga meer bewust stilstaan bij het leven en genieten want het leven is zo voorbij. Elk nieuw levensjaar dat je mag toevoegen is daarom bijzonder.    

Her-inner je Goddelijke Oorsprong 

Je bent een kind van God, de Bron, het Universum, hoe je het ook wilt benoemen. Als je je afstemt op die Goddelijke Vonk in je Hart, de Verbinding met de Bron, welke boodschap mag je dan ontvangen voor je nieuwe levensjaar? 

God glimlachte bij jouw geboorte. Je bent welkom, geliefd en gewaardeerd. Je hoeft je bestaansrecht niet te bevechten of daar hard voor te werken. Je mag gewoon volledig Zijn. Her-inner je die Goddelijke Oorsprong, verbind je met de Bron, leef, geniet, lach en straal!   

Mijn verjaardagscadeau voor jou 🥳

Deze week blaas ik 59 kaarsjes uit! Sinds 1 januari van dit jaar voel ik me  energieker dan ooit. En ervaar ik hoe de Levenskracht en inspiratie door mij heen stroomt. En ik kan je zeggen: dat voelt supergoed. Nog nooit heb ik me zo intens gedragen en geïnspireerd gevoeld. 

2024 is het jaar van Hartgedragen Leiderschap waarin grote veranderingen elkaar in snel tempo opvolgen. We staan aan de vooravond van de Nieuwe Wereld en voor die door ons geboren kan worden, zullen we eerst krachtig weeën en een heftige bevalling doormaken.

En daar heeft mijn verjaardagscadeau alles mee te maken! Nieuwsgierig? Klik hier om te kijken wat ik dit jaar voor je heb klaar gezet:

 

👉 Https://siriusmysterieschool.nl/online-event

Mijn cadeau zorgt ervoor dat je in je Kern blijft, trouw aan jezelf en je Zielsmissie. In Vertrouwen en Overgave bent en blijft, wat er ook gebeurt. Zodat er ruimte ontstaat voor het Nieuwe dat door jou geboren wil worden: je Hartgedragen Leiderschap 💖

Klik hier voor de Unieke Passe-Partout Verjaardagsactie. Wees er snel bij want er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar: 

👉  Klik hier voor mijn cadeau voor jou: https://siriusmysterieschool.nl/online-event