Gratis online event

Inschrijving is gesloten

Gratis Online Event:Creeer een Magisch 2023

 

In dit gratis online event leg ik je uit wat de uitnodiging en zegeningen van 2023 zijn

Licht ik toe welke uitdagingen dit jaar voor ons in petto heeft.

Laat ik je zien hoe je deze navigeert en doorbreekt. 

Zodat jij van 2023 jouw meest Magische jaar ooit maakt.

Mijn naam is Irene van den Oever. Ik ben oprichter van de Sirius Mysterieschool waarin ik Inwijdingen geef in de Oud Egyptische Heelmethoden en het Bezielend Ondernemerschap. Het is mijn missie om jou te leren leven en werken vanuit het Zielenbewustzijn zodat je jouw Zielsmissie in de wereld kunt zetten en daardoor jouw impact op een mooiere en betere wereld vergroot. 

Zelf heb ik 10 jaar een bloeiende energetische praktijk gevoerd. Daardoor weet ik als geen ander voor welke uitdagingen jij nu staat en hoe je deze kunt overwinnen. Hoe je jouw talent succesvol in de wereld kunt zetten. Met Hart en Ziel jouw Unieke bijdrage kunt leveren. Kunt doen waar je voor gekomen bent.

 Creer een Magisch 2023