Manifest Your Light

Verhoog je Frequentie –  Stap in je Leiderschap – Verwezenlijk jouw Potentieel

 

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Op Poortdagen en tijdens de Zonnewendes zijn de sluiers tussen Hemel en Aarde zeer dun en ontvangen we Unieke Lichtcoderingen voor Spirituele Groei in Bewust-Zijn.

Je ontvangt de Kosmische informatie en Lichtactivaties die je laten groeien in het Hartgedragen Leiderschap, de uitnodiging van 2024.

De energie van elke Portaaldag en Zonnewende is Uniek. Door je frequentie te blijven verhogen wordt jouw Licht steeds krachtiger en Liefdevoller. Kun je die inspirerende Leider zijn die zichzelf en anderen heelt en helpt groeien in Licht en Liefde.

Wanneer:

20/6 Zomerzonnewende,
7/7,9/9, 22/9 Herfstzonnewende,
10/10, 11/11,12/12, 21/12 Winterzonnewende

Tijdstip:

 20/6, 9/9, 10/10, 11/11 en 12/12: van 20.00 – 21.00 uur
7/7, 22/9 en 21/12 : van 10.00 tot 11.00 uur (weekend)
Je kunt de opname terugkijken tot de eerstvolgende Poortdag

Energetische uitwisseling per losse sessie : € 11,00 inclusief BTW

Let’s Unite as Souls for the Co-creation of a Magical New World

 

2024 is het jaar van Hartgedragen Leiderschap, de voorbereiding op 2025: Meesterschap

Een heel turbulent jaar waarin grote veranderingen elkaar in snel tempo opvolgen.

Dat kan voor chaos en gevoelens van machteloosheid zorgen.

De krachtige Licht activaties helpen je in je Kern te blijven, wat er ook gebeurt.

Je laat alles los dat je groei niet meer dient zodat er ruimte ontstaat voor het Nieuwe,
Hogere Bewustzijn van Licht en Liefde.

Je verankert de Lichtcodes op steeds diepere lagen in je-Zelf, de Aarde en het Collectieve
Veld

Kun je er niet bij zijn? Meld je dan toch aan. Je ontvangt na afloop een link naar de opname.

De opname is beschikbaar tot de eerstvolgende Poortdag of Zonnewende.

Hoe werkt het?

Na je betaling ontvang je een mail met de bevestiging van je aanmelding. Op de dag van de live online sessie ontvang je een mail met daarin jouw unieke link naar de sessie. Hou dus ook je SPAM goed in de gaten.

 

Met een passe-partout heb je toegang tot 14 opeenvolgende sessies, ongeacht het moment waarop je instapt. Je passe-partout stopt hierna automatisch.

De online sessie duurt 60 minuten en wordt door Irene geleid. Deze is niet vooraf opgenomen. We werken live met de Kosmische energie van de Poortdag.

Daags na de sessie ontvang je een mail met de link naar de opname. 

Je kunt de opname bekijken en de meditatie en activatie beluisteren tot aan de eerstvolgende Poortdag of Zonnewende. 

Verlang je naar Onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid en Verbinding?

 

Kun je niet wachten om in het Hartgedragen Leiderschap te stappen?

Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je meer informatie ontvangen? Klik op deze link om contact met ons op te nemen: https://siriusmysterieschool.nl/contact

Hoe werkt het?

Na ontvangst van je betaling ontvang je een mail met de bevestiging van je inschrijving.
Op de dag van de online sessie ontvang je een mail met daarin jouw unieke link. Klik 10
minuten vóór aanvang van de live online sessie op deze link.

Wat gebeurt er tijdens de online sessie?

Na een korte afstemmingsmeditatie deelt Irene de verdiepende uitleg over de energie van de maand en de specifieke Kosmische energie van de Poortdag of Zonnewende.

Je ontvangt praktische tips & handreikingen passend bij het thema van dat moment waarmee je direct aan de slag kunt. 

In de activatie neemt Irene je mee op Reis door het Portaal en ontvang en integreer je de energetische upgrade & Lichtcoderingen in al je cellen.

De Lichtactivatie van een Portaaldag werkt door tot aan de volgende Portaaldag. De Lichtactivatie van een Zonnewende heeft een uitwerking van 3 maanden.

Ik heb nog nooit een online sessie gevolgd. Wat moet ik mij daarbij voorstellen?

Op de dag van de online sessie ontvang je een mail met daarin jouw unieke link. Klik 10 minuten vóór aanvang van de live online sessie op deze link.

Irene deelt verdiepende informatie over de energie van de maand en van de Kosmische upgrade en begeleidt je in de afstemmingsmeditatie en een Lichtactivatie.

Na afloop kun je met jouw unieke link de opname bekijken. Herhaal de activatie geregeld om de energetische upgrades en de Lichtcodes op steeds diepere lagen te integreren.

Is een online sessie iets voor mij?

Jazeker, de energie en verbinding is online net zo krachtig als live wanneer je in overgave gaat, actief meedoet, open staat om te ontvangen en laat gebeuren wat er mag gebeuren.  

Moet je ervaring hebben met spiritualiteit of meditatie om mee te kunnen doen?

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen met deze online sessie. Wat leuk dat ik je mag begeleiden tijdens je eerste online sessie! 

Ik heb al heel veel gedaan op spiritueel gebied. Is deze sessie ook voor mij waardevol?

Jazeker, spirituele ontwikkeling is een levenslang groeiproces. Tijdens de Portaaldagen en Zonnewendes ontvang je een energetische upgrade die werkzaam is tot aan de daaropvolgende Portaaldag of Zonnewende.

Daardoor kun je op steeds diepere lagen de Kosmische Kennis en Wijsheid integreren en je Innerlijk Licht steeds verder versterken.

Hoe lang heb ik toegang tot de opname van de sessie?

Je hebt toegang tot de eerstvolgende Portaaldag.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je op elk moment aanmelden.  

Met een passe-partout heb je toegang tot 14 opeenvolgende sessies, ongeacht het moment waarop je instapt. Je passe-partout stopt hierna automatisch.

Irene van den Oever

Irene is spiritueel leraar en de oprichter van de Sirius Mysterieschool waarin zij Inwijdingen geeft in het leven vanuit het Zielenbewustzijn en werken met de Ankh en de Oud Egyptische Heelmethoden. In het Oude Egypte stond het leven in harmonie met de Kosmos centraal: Zo boven, zo beneden. 

Jij bent een kind van de Kosmos.

Zelfkennis & zelfheling leiden naar Harmonie en Balans.

Deze duizenden jaren oude Kennis en Wijsheid mag nu weer worden her-innerd. Zodat we opnieuw in de Heel-heid komen. Lichaam, geest en Ziel als een Eenheid functioneren en ons ondersteunen in de creatie van een Zielsvervullend leven en de Nieuwe Aarde. Zodat de wereld opnieuw een plek van Liefde, Vrede en Harmonie is.  

De Ankh is de levenssleutel, hij schenkt levensenergie en bevrijdt energie die jouw evolutie en de groei naar het Licht, verstoort. Irene leert je o.a. hoe je jouw Innerlijke Ankh activeert en hoe je deze dagelijks kunt gebruiken voor Innerlijke Heling en Kracht. 

Ook leer je werken met het Egyptisch veld, waaronder de Hathors. Zij helpen je jouw zelfhelend vermogen te activeren. De Hathors zijn bekend om de zachte, liefdevolle heling die zij brengen via (meditatieve) dans, geur, klank, muziek en zang. Zij zijn nauw verbonden met het Hart, zowel ons Hart als het Hart van de Aarde en de Kosmos.