Manifest Your Light

Verhoog je Frequentie 

Verbind je met je Gidsen 

Verwezenlijk jouw Potentieel

Op Poort- of Portaaldagen zijn de sluiers tussen Hemel en Aarde zeer dun. Je kunt je nu  gemakkelijker verbinden met je Gidsen en Engelen.   

Vanuit afstemming ontvang je de Kosmische informatie en energetische activaties die je helpen loslaten en groeien in Spiritueel Bewust-Zijn. 

De energie van elke Portaaldag is Uniek. Door je frequentie te blijven verhogen wordt jouw Licht steeds krachtiger. Kun je jouw ware potentieel zien én leven. 

Wanneer:  02 februari online sessie van 20:00 tot 21 uur

Je kunt de opname terugkijken tot de volgende poortdag. 

Energetische uitwisseling: € 11,00 inclusief BTW

Let’s Unite as Souls for the Co-creation of a Magical New World

 

Een prachtige online sessie waarin je je verbindt met je Gidsen en Engelen. 

De helende Kosmische energie helpt het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen. 

Je  ontvangt een energetische upgrade die je Innerlijke Groei & Licht versterken.    

Kun je er niet bij zijn? Meld je dan toch aan. Je ontvangt na afloop een link naar de opname.

De opname is beschikbaar tot de eerstvolgende Portaaldag.

Hoe werkt het?

Na je betaling ontvang je een mail met de link naar de online sessie. Daags vóór de sessie ontvang je een herinneringsmail met daarin nogmaals de link naar de online sessie.  

 

De online sessie duurt 60 minuten en wordt door Irene geleid. Deze is niet vooraf opgenomen. We werken live met de Kosmische energie van de Poortdag.

Daags na de sessie ontvang je een mail met de link naar de opname. De meditatie en activatie staan als geluidsbestand onder de video van de sessie. 

 

Je kunt de opname bekijken en de meditatie en activatie beluisteren tot aan de eerstvolgende Poortdag. 

 

Verlang je naar Liefde, Eenheid en Verbinding? Meld je dan nu aan!

Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je meer informatie ontvangen? Klik op deze link om contact met ons op te nemen: https://siriusmysterieschool.nl/contact

Wat gebeurt er tijdens de online sessie?

Na een korte afstemmingsmeditatie geef ik je de uitleg over de specifieke Kosmische energie van deze Poortdag. 

In de activatie neem ik je mee op Reis door het Portaal en ontvang en integreer je de energetische upgrade & informatie in al je cellen.  

Ik heb nog nooit een online sessie gevolgd. Wat moet ik mij daarbij voorstellen?

Na ontvangst van je betaling ontvang je een mail met de link naar de online sessie. Tien minuten vóór aanvang van de sessie klik je op deze link.

Irene geeft je de informatie over deze specifieke Kosmische update en upgrade en begeleidt jou in de afstemmingsmeditatie en een lichtactivatie. 

Is een online sessie iets voor mij?

Jazeker, de energie en verbinding is online net zo krachtig als live wanneer je in overgave gaat, actief meedoet, open staat om te ontvangen en laat gebeuren wat er mag gebeuren.  

Moet je ervaring hebben met spiritualiteit of meditatie om mee te kunnen doen?

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen met deze online sessie. Wat leuk dat ik je mag begeleiden tijdens je eerste online sessie! 

Ik heb al heel veel gedaan op spiritueel gebied. Is deze sessie ook voor mij waardevol?

Jazeker, spirituele ontwikkeling is een levenslang groeiproces. Tijdens de Portaaldagen ontvang je een energetische upgrade die werkzaam is tot aan de daaropvolgende Portaaldag. 

Daardoor kun je op nog diepere lagen de Kosmische Kennis en Wijsheid integreren en je Innerlijk Licht steeds verder versterken. 

Hoe lang heb ik toegang tot de opname van de sessie?

Je hebt toegang tot de eerstvolgende Portaaldag.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je op elk moment aanmelden.  

Irene van den Oever

Irene is spiritueel leraar en de oprichter van de Sirius Mysterieschool waarin zij Inwijdingen geeft in het leven vanuit het Zielenbewustzijn en werken met de Ankh en de Oud Egyptische Heelmethoden. In het Oude Egypte stond het leven in harmonie met de Kosmos centraal: Zo boven, zo beneden. 

Jij bent een kind van de Kosmos.

Zelfkennis & zelfheling leiden naar Harmonie en Balans.

Deze duizenden jaren oude Kennis en Wijsheid mag nu weer worden her-innerd. Zodat we opnieuw in de Heel-heid komen. Lichaam, geest en Ziel als een Eenheid functioneren en ons ondersteunen in de creatie van een Zielsvervullend leven en de Nieuwe Aarde. Zodat de wereld opnieuw een plek van Liefde, Vrede en Harmonie is.  

De Ankh is de levenssleutel, hij schenkt levensenergie en bevrijdt energie die jouw evolutie en de groei naar het Licht, verstoort. Irene leert je o.a. hoe je jouw Innerlijke Ankh activeert en hoe je deze dagelijks kunt gebruiken voor Innerlijke Heling en Kracht. 

Ook leer je werken met het Egyptisch veld, waaronder de Hathors. Zij helpen je jouw zelfhelend vermogen te activeren. De Hathors zijn bekend om de zachte, liefdevolle heling die zij brengen via (meditatieve) dans, geur, klank, muziek en zang. Zij zijn nauw verbonden met het Hart, zowel ons Hart als het Hart van de Aarde en de Kosmos.