All is One, One is All

– Tehuti

Over de opleiding

In de Mysteriescholen van het Oude Egypte leerden mensen hoe ze konden Helen door zich te verbinden met hun Ziel. De godin Isis speelde daarin een belangrijke rol. Zij staat symbool voor Heelmeesterschap en is verbonden met Sirius, de helderste ster aan de hemel.
De Spirituele Zon die ons her-innert aan onze Kosmische oorsprong.

In de Opleiding tot Zielsbewust-Zijn Coach & Therapeut, verdiep je je in methoden die gericht zijn op het herstel van de balans tussen lichaam, geest en Ziel. Wanneer je een sterke verbinding voelt met het Oude Egypte, heb je hoogstwaarschijnlijk
in vorige levens reeds gewerkt met haar Heelmethoden.

Juist in deze tijd van grote verandering en onzekerheid, is het belangrijk je deze oude Kennis en Wijsheid weer te her-inneren.
Je leert cliënten zowel online als live op een Unieke wijze te ondersteunen in hun groeiproces als Mens en als Ziel. Daarmee stimuleer je ook jouw eigen groei en die van jouw praktijk. Vergroot je jouw impact op een mooiere en betere wereld. En kun je jezelf oprecht een Beziel(en)d Ondernemer noemen.

De 4 pijlers van de I.S.I.S. Methode:
basis voor de Opleiding Zielenbewust-Zijn Coach & Healer

De I.S.I.S. Methode is een Inwijding langs de Mystieke weg. Zij brengt je terug bij je Kern, bij wie jij in diepste wezen bent. De oude Kennis en Wijsheid die in jou aanwezig zijn, worden opnieuw geactiveerd. Daardoor kun jij jouw grootste potentieel vrijmaken en jouw cliënten leren hoe zij kunnen Helen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel of Zielsniveau.

I
Inzicht in jouw Unieke waarde

 

Je voelt al jaren een groot verlangen om (meer) mensen te helpen. Of om mensen nóg beter te ondersteunen in hun persoonlijke processen van heling en groei. Je wilt van betekenis zijn. Meebouwen aan een betere wereld. Jij hebt een Unieke missie. Je wordt uitgenodigd om je-Zelf en jouw Unieke, waardevolle bijdrage te (h)erkennen. Je niet langer klein te houden of te vergelijken met anderen. De I.S.I.S. Methode leert jou hoe jij in jouw Grootsheid kunt stappen. Jouw volledige potentieel kunt benutten en jezelf en jouw praktijk tot groei en bloei kunt laten komen.

S
Signalen van je Ziel opvolgen

De I.S.I.S. Methode leert je luisteren naar de signalen van je Ziel en het Universum. Zodat je op elk moment vanuit Oervertrouwen de juiste keuzes kunt maken. In co-creatie met het Universum jouw Zielsmissie, jouw droom in de wereld kunt zetten. Jouw cliënten sneller, betere en duurzame resultaten behalen. Diepere transformaties doormaken die ook jou aanzetten tot steeds grotere groei & ontwikkeling. Je kunt steeds meer mensen steeds beter helpen. Jouw naamsbekendheid, impact en praktijk groeien daardoor moeiteloos met jou mee.

I
Innerlijke Wijsheid activeren

Innerlijke Wijsheid is de Unieke Kennis die je in je draagt. Kennis die je tijdens vele levens hebt opgebouwd dankzij de ervaringen die je daar hebt opgedaan. Wanneer je goed bent afgestemd, komen alle antwoorden van binnenuit. De I.S.I.S. Methode leert je hoe je dicht bij je-Zelf kunt blijven en echt en Authentiek kunt zijn. Hoe je jouw Innerlijke Wijsheid kunt activeren en hoofd, hart en buik kunt laten samenwerken. Daardoor weet je exact wat jouw cliënten in elke fase van hun helingsproces nodig hebben. Kun jij hen steeds de juiste tools en technieken aanreiken. Daardoor kunnen zij dankzij jouw ondersteuning helen én groeien in Bewust-Zijn.

S
Samenwerken aan een betere wereld

Wanneer je de principes van de eerste 3 pijlers toepast,
leg je een stevig fundament voor jezelf én je praktijk. Weet je exact hoe jij op jouw Unieke wijze een verschil kunt maken. De laatste pijler richt zich op het bundelen van krachten. Samen bouwen aan een mooiere en betere wereld door het ontwikkelen van nieuwe concepten voor Educatie, Zorg & Welzijn. Je leert hoe en met wie je kunt samenwerken zodat de Mensheid sneller kan Helen en vanuit het Zielenbewustzijn kan gaan leven en werken: zorgen met en voor elkaar.

Wil jij weten of deze opleiding bij jou past? Vraag dan hier jouw gratis Zielsinzicht gesprek aan.

Wil jij weten wat deze prachtige opleiding jou te bieden heeft? Vraag hier de brochure aan en lees het op je gemak na:

brochure

Irene weet precies wat jij nodig hebt om je cliënten nog beter te ondersteunen en je praktijk te laten groeien. Haar opleiding heeft een duidelijke opbouw en biedt grote diepgang.

– Carin Smeets, Praktijk Carin Smeets

Ik ben onzeker en met weinig zelfvertrouwen gestart. Dankzij de kennis en (zelf)inzichten heb kreeg ik de moed om oude emoties en overtuigingen los te laten. Ik kan nu de unieke persoon, coach & therapeut zijn die ik wil zijn. Ik heb Irene als warm, liefhebbend, inlevend en geduldig persoon ervaren.

– Willy Roumans, TRE Coach & therapeut

Ik vond het heel fijn om met gelijkgestemden samen te zijn. Irene heeft heel veel kennis en kunde die ze op een heel prettige manier overbrengt. De opleiding heeft mij grote persoonlijke groei gebracht en daar wil ik anderen nu ook in ondersteunen.

– Meghan Budie

Ik ben gestart bij de Sirius Mysterieschool zonder ervaring. Vanaf de eerste module is deze opleiding een verrijking in mijn leven geweest en is mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen.

– Carmen

De opleiding ben ik gaan volgen als verdieping en verbreding van mijn aanbod. Het heeft me meer handvaten gegeven om cliënten te ondersteunen bij hun Zielsbewustzijnsgroei.

– Manon

Ik ben bij je terecht gekomen omdat mijn leven niet zo verliep zoals ik wilde. Ik wilde mijzelf graag beter leren kennen en persoonlijk groeien. Ik heb heel veel inzichten gekregen en geleerd liefdevol voor mijzelf te kiezen.

– Liesbeth

De opleiding is heel praktisch, volledig en goed opgebouwd. Daardoor kan ik nu vol vertrouwen anderen helpen in hun proces van verandering.

– Petra

Ik heb de opleiding bij Irene gevolgd omdat ik behoefte had om Zelfontwikkeling te doorlopen middels een professionele persoonlijke aanpak.

– Claudia

Het doorlopen van deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat mijn pad naar innerlijk zelfkennis duidelijker is geworden en dat ik als mens mezelf veel
beter heb mogen leren kennen.
Zelfontplooiing met een hoofdletter.

– Ingo