Coach, Healer & Spiritueel Leraar

Alles begint met een wens
Een wens om te groeien als Ziel
Een wens om anderen hierin te ondersteunen
En zo jouw Unieke bijdrage te leveren
aan én in een (steeds) mooiere en betere wereld.

Mijn naam is Irene van den Oever

Spiritualiteit is voor mij Leven in Verbinding met alles en iedereen om mij heen. Vanuit een diep vertrouwen in mij-Zelf en het Universum.
Weten dat alles met een reden gebeurt. Dat ieder Mens Uniek is en hier op Aarde een bijzondere taak te vervullen heeft.

Mijn Reis begon 22 jaar geleden. Een Reis waarin ik vele oude trauma’s heb verwerkt en diepgaande transformatieprocessen heb doorlopen. Waarin ik als Mens & als Ziel enorm ben gegroeid in Bewust-Zijn door het her-inneren van 12.000 jaar Oude Kennis en Wijsheid.

Tien jaar lang heb ik in mijn praktijk mensen met Hart en Ziel ondersteund en begeleid in hun transformatieprocessen.
Gezien hoe zij open bloeiden en weer konden leven vanuit hun Essentie. Nu is het tijd om deze Oude Kennis en Wijsheid door te geven.

Het is mijn missie is om hoogbewuste Zielen die mee willen bouwen aan de Nieuwe Aarde en die mensen met Hart en Ziel willen ondersteunen in hun transformatieproces, te leren hoe ze succesvol een bloeiende praktijk kunnen opbouwen en hun impact op maatschappelijk Bewust-Zijn en Welzijn kunnen vergroten.

Ik geloof in de Kracht van vrouwelijk Leiderschap en van Verbinding. Dat is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft. Door te ondernemen vanuit Authenticiteit en Heelheid kun jij jouw Zielsmissie leven. Jouw Unieke bijdrage leveren aan én in een (steeds) mooiere en betere wereld. Vanuit Vertrouwen en Verbinding.

Gastsprekers

Richard Hoofs

Na mijn studie tot huisarts heb ik diverse holistische geneeswijzen bestudeerd. De verbinding tussen Oost en West met behoud van het beste van beiden vormt de basis van mijn werk als coach en acupuncturist in de medische praktijk Mon Desir. Daarnaast ben ik parttime werkzaam als huisarts en auteur van diverse wetenschappelijke en complementaire boeken.
 

Wim Derksen

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als binnenschipper.
Daarnaast run ik een praktijk in energetische therapie waarbij ik o.a. werk met de Ankh, Kosmische Schijf, Lichttaal en Soundhealing.
Tevens organiseer ik met enige regelmaat meditatie-avonden/soundhealingen. Tijdens deze evenementen werk ik met
kristallen klankschalen, -didgeridoo, kristallofoon, Rav-pan,
mijn stem en nog een aantal instrumenten.

Wil jij weten of deze opleiding bij jou past? Vraag dan hier jouw gratis Zielsinzicht gesprek aan.

Irene weet precies wat jij nodig hebt om je cliënten nog beter te ondersteunen en je praktijk te laten groeien. Haar opleiding heeft een duidelijke opbouw en biedt grote diepgang.

– Carin Smeets, Praktijk Carin Smeets

Ik ben onzeker en met weinig zelfvertrouwen gestart. Dankzij de kennis en (zelf)inzichten heb kreeg ik de moed om oude emoties en overtuigingen los te laten. Ik kan nu de unieke persoon, coach & therapeut zijn die ik wil zijn. Ik heb Irene als warm, liefhebbend, inlevend en geduldig persoon ervaren.

– Willy Roumans, TRE Coach & therapeut

Ik vond het heel fijn om met gelijkgestemden samen te zijn. Irene heeft heel veel kennis en kunde die ze op een heel prettige manier overbrengt. De opleiding heeft mij grote persoonlijke groei gebracht en daar wil ik anderen nu ook in ondersteunen.

– Meghan Budie

Ik ben gestart bij de Sirius Mysterieschool zonder ervaring. Vanaf de eerste module is deze opleiding een verrijking in mijn leven geweest en is mijn spirituele ontwikkeling in een stroomversnelling gekomen.

– Carmen

De opleiding ben ik gaan volgen als verdieping en verbreding van mijn aanbod. Het heeft me meer handvaten gegeven om cliënten te ondersteunen bij hun Zielsbewustzijnsgroei.

– Manon

Ik ben bij je terecht gekomen omdat mijn leven niet zo verliep zoals ik wilde. Ik wilde mijzelf graag beter leren kennen en persoonlijk groeien. Ik heb heel veel inzichten gekregen en geleerd liefdevol voor mijzelf te kiezen.

– Liesbeth

De opleiding is heel praktisch, volledig en goed opgebouwd. Daardoor kan ik nu vol vertrouwen anderen helpen in hun proces van verandering.

– Petra

Ik heb de opleiding bij Irene gevolgd omdat ik behoefte had om Zelfontwikkeling te doorlopen middels een professionele persoonlijke aanpak.

– Claudia

Het doorlopen van deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat mijn pad naar innerlijk zelfkennis duidelijker is geworden en dat ik als mens mezelf veel
beter heb mogen leren kennen.
Zelfontplooiing met een hoofdletter.

– Ingo