COMING HOME

29, 30 september en

1 oktober 2023

Een co-creatie van Irene van den Oever, Pascale Boone & Richard Hoofs

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Behoefte aan rust, ruimte en verstilling om Thuis te komen bij je-Zelf?

In deze retreat begeleiden we je liefdevol op de reis naar jouw Innerlijke Kern, naar wie jij in diepste Wezen bent: dat prachtige Lichtwezen dat verlangt naar een leven vol Liefde, Vreugde en Geluk. In de Heilige Ruimte van je Hart ligt de sleutel tot Zelfbevrijding en Vreugde. De sleutel die je in staat stelt Schepper van jouw eigen Leven(sgeluk) te zijn.

 

Het Hart is de Kern, de Zetel van de Ziel. Hier vindt volgens de Oude Egyptenaren de transformatie plaats naar ware Vrijheid. Met meditaties, dans, movement journeys, helende klanken en geur, bewegen we naar de stilte. Dit vraagt aandacht, luisteren, vertraging, verdieping, loslaten en brengt ontspanning, alertheid, moed en daadkracht.

 

Het creëert ruimte in je om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, om in verbinding te gaan met je essentie en van daaruit te co-creëren met de het veld van Creatie. Het is een proces van zelf-ontdekking om te gaan onderzoeken wie jij bent voorbij de verhalen die je hebt opgebouwd, voorbij de kwetsuren en projecties. Je werkt op deze manier op het niveau van energie, niet op het niveau van de verhalen.

Alles valt als een puzzel in elkaar. Ik heb deze dagen mijn hart mogen openen en beide delen, het kind in mij en mijn vrouw zijn mogen omarmen. Verbonden door Sechmet, het Egypte in mij. Kracht in zachtheid, liefde is wat ik Ben en heb ervaren in vele vormen. Ik dank
jullie vanuit mijn hart.

Bianca G.

Je komt deze dagen volledig tot rust, geniet van heerlijk eten en maakt deze Reis samen met een liefdevolle groep gelijkgestemden onder de bezielende begeleiding van:

Irene van den Oever

Irene is spiritueel leraar en de oprichtster van de Sirius Mysterieschool waarin zij Inwijdingen geeft in het werken met de Oud Egyptische Heelmethoden zoals de Zielencode en de Ankh. In het Oude Egypte stond het leven in harmonie met de  Kosmos centraal: Zo boven, zo beneden. De Hemel naar de Aarde brengen.  

Jij bent een kind van de Kosmos.

Zelfkennis & zelfheling leiden naar Harmonie & Geluk.

Deze duizenden jaren oude Kennis en Wijsheid mag nu weer worden her-innerd. Zodat we opnieuw in de Heel-heid komen. Lichaam, geest en Ziel als een Eenheid functioneren en ons ondersteunen in de creatie van een Zielsvervullend leven en de Nieuwe Aarde. Zodat de wereld opnieuw een plek van Liefde, Vrede en Harmonie is.  

De Ankh is de levenssleutel, hij schenkt levensenergie en bevrijdt energie die jouw evolutie en de groei naar het Licht, verstoort. Irene leert je o.a. hoe je jouw Innerlijke Ankh activeert en hoe je deze dagelijks kunt gebruiken voor Innerlijke Heling en Kracht. 

We verbinden ons met het Egyptisch veld, met name met Isis, Maát en de Hathors. Zij zijn verbonden met Creatie, Harmonie en zachte, liefdevolle Heling via de magie van het woord, (meditatieve) dans, geur, klank, muziek en zang. 

Pascale Boone

Al meer dan 25 jaar begeleidt Pascale gepassioneerd mensen in hun zoektocht naar gezondheid, vitaliteit, kracht en harmonie. Dans, beweging en ademhaling vormen de rode draad in haar holistisch lichaamswerk. Zij ziet het lichaam als poort om verbinding te maken met het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. 

 

Zij noemt het ‘beweging naar de stilte’. Stilte, niet als de afwezigheid van beweging maar als dynamische aandrijving die wordt ervaren wanneer je volledig aanwezig bent in het moment. In deze diepe ruimte van verbinding onderga je een fundamentele transformatie in jouw zelfbeeld en hoe je naar de wereld kijkt. 

 

Pascale brengt je in contact met je lichaam zodat je je bewust wordt van de signalen en deze leert begrijpen. De oefeningen zijn bedoeld om je energie te zuiveren, te activeren, te circuleren en te verfijnen. Ze helpen het volledig potentieel van je levenskracht tot uitdrukking te brengen. De sleutel tot succes ligt in de kracht van je geest en een ontspannen staat van zijn. Dat is waar wij in de retreat naar toe bewegen. 

 

Pascale is danseres/choreografe, gecertificeerd yoga docente en ingewijd als Paco op het Incapad (medicijnvrouw). Zij heeft vele (buitenlandse) workshops en trainingen gevolgd en retreats gegeven en is nog steeds volop in beweging.

Richard Hoofs

Richard is antroposofisch huisarts, coach, acupuncturist en auteur. Hij bestudeerde Ayurveda, spirituele therapie en Egyptische heelkunde. Richard is daarnaast gastdocent in de Sirius Mysterieschool. Hij geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland.

Richard werkt holistisch: dat wil zeggen dat je jezelf als één geheel ziet: lichaam, persoon en ziel. Samen. Als één eenheid. Onze omgeving is een weerspiegeling van onszelf. Ziekte en medische aandoeningen worden gezien als een roep van de Ziel en nodigen uit om te kijken naar jezelf. Zij zijn een uitnodiging tot groei en innerlijke bewustwording zodat de balans tussen lichaam, geest en Ziel kan worden hersteld.

Wat een bijzonder mooi retreat gebaseerd op de Oud Egyptische wijsheid. Intuïtief heb ik beslist om erbij te zijn. Dankbaar voor het vele moois dat we aangereikt kregen. Lieve Irene en Pascale, jullie creëerden een magische, veilige bedding voor het samenzijn van de ‘family
of frequency’. Dank dank dank! Ook de groep, de sounhealing beleving, het heerlijke eten, de rustige plek en het prachtige weer zorgden voor een onvergetelijke ervaring. Dit retreat
“moet” gevoeld worden! Liefs

Sabine

Weer komend op een kruispunt in mijn leven om keuzes te maken heb ik voor de retreat gekozen. De enorme variatie, een sfeer van onvoorwaardelijkheid, jezelf kunnen en mogen zijn, de afwisseling van meditatie, muziek, dans, Egyptische info en de bijzondere soundhealing, de super locatie, goede verzorging en gastvrijheid. Richard, Pascale en Irene dank voor deze geweldige ervaring.

Wilma

Meld je vandaag nog aan!

Voor mij: wat een magisch retreat. Het voelde zo juist, het samenspel tussen jullie en de groep. Ik heb door jullie mijn kracht in mij opnieuw her-ont-dekt, her-inner-d, ge-voel-d en ge-in-s-tal-leer-d. Het voelen van deze Inner Kracht is voor mij zo’n mooie pure kracht.
Dankjulliewel Irene, Pascale en Richard

Fabina

Magisch retreat waarin ik mooie stappen heb mogen maken en inzichten heb gekregen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Een prachtige journey into the heart liefdevol begeleid door
Irene en Pascale. Een wonderschone soundhealing van Wim en Anja en kennisverrijking compleet met oefeningen van Richard Hoofs. Ik ga weer verrijkt verder op mijn levenspad. Het oude is los gelaten, de fenix is verbrand en mag nu uit de as herrijzen. Heel veel dank in
licht en liefde.

Bianca C.

Herkenning – terug ZIJN – thuiskomen. Er is opening ontstaan om en de liefde te mogen ervaren. Eindelijk!

Anoniem

Vrijdag 29 september

9.30 uur tot 17 uur : Hartgedragen Meesterschap

19.30 tot 21 uur : Hathor Volle Maan Meditatie

met Richard Hoofs. Een krachtig moment om tot connectie met je Ziel, jouw Engelen en Neteru te komen. 

 

Zaterdag 30 september

9.30 uur tot 17 uur:  Het Pad van de Pionier 

19.30 uur tot 21 uur: Healing Movement Journey 

Zondag 1 oktober

9.30 uur tot 15.30 uur: Door de Sluiers van Isis 

15.30 uur tot 16 uur: Afsluiting Coming Home 

Prijs

€ 497 excl btw 

Wanneer

vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober 2023

Locatie

Hotel Restaurant de Abdij in Horn, Kerkpad 5

Verzorging

3 x 2 gangen lunch, 2 x 2 gangen diner,  koffie/thee/(ijs)water &versnaperingen

Lieve Irene en Pascale, ik heb weer vertrouwen in de toekomst!! Liefde, zuiverheid, de sessies en de oefeningen hebben mij inzichten gegeven. Vanuit heel mijn hart… Geweldig!!
Duizendmaal dank!! Heel veel warmte en heel veel liefs

Leonie

Een zeer waardevol cadeau aan jezelf om weer in hartsverbinding te komen. De vele afwisselende sessies en oefeningen brengen mij stap voor stap dichter bij mijn zielenpad dat ik nu vol vertrouwen ga vervolgend. Dankjewel.

Ank

Puur, respectvol en oprecht neergezet. Zuiver, ruimte gevend, open en openend en ervaringsgericht. Top om het lichaamswerk mee te nemen en heel veel goede tips en tools. En niet te vergeten prachtig gekozen muziek. Alles tezamen heeft mij dit retreat heel veel gebracht. Ik mag mij nog meer gaan her-inneren.

Ria

Heel mooie retreat, prachtige groep. Duidelijke uitleg met heel mooie oefeningen die ook goed te gebruiken zijn in je eigen dagelijkse leven. Dankjewel Irene en Pascale. Ik heb genoten en doe volgende keer zeker weer mee! Een dikke 10 en lieve warme groet!

Suzanna

Opluchting-lucht, verdieping, diep gevoel van verbinding met gelijkgestemden.
Openhartigheid. Fijne afwisseling van meditatie en actie (dans). Prachtige muziek, bijzondere melodieën en zang. Prachtige healings. Dank, dank, dank.

Anoniem

Hartverwarmend. Intens mooie beleving met een intens mooie groep mensen onder bezielende leiding van intens mooie en krachtige inspirerende Irene en Pascale. Een leven veranderende ervaring, beleving die het zaadje heeft weten te ontkiemen tot een inspirerend mooi vervolg. Prachtig afwisselend, inspirerend en helend programma.

Angelique