Behoefte aan rust, ruimte en verstilling om Thuis te komen bij je-Zelf?

In deze retreat begeleiden we jou 3 dagen op jouw Reis naar de Heilige Ruimte van jouw Hart. Daar ligt de sleutel tot Zelfbevrijding en Vreugde. De Kracht van Bewustzijn verandert jouw realiteit en helpt je leven vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Vrijheid en Verbinding te vieren en te ervaren in je-Zelf en met Al dat Is.        

Het Hart is de Kern, de Zetel van de Ziel. Hier vindt volgens de Oude Egyptenaren de transformatie plaats naar ware Vrijheid. Met ademhalingsoefeningen, meditaties, dans, beweging, muziek, klank & geur, bewegen we naar de stilte. Dit vraagt aandacht, luisteren, vertraging, verdieping, loslaten, ontspanning, alertheid, moed en daadkracht. 

Het creëert ruimte in je om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, om in verbinding te gaan met je essentie en van daaruit te co-creëren met de het veld van Creatie. Het is een proces van zelf-ontdekking om te gaan onderzoeken wie jij bent voorbij de verhalen die je hebt opgebouwd, voorbij de kwetsuren en projecties. Je werkt op deze manier op het niveau van energie, niet op het niveau van de verhalen.

Je komt deze dagen volledig tot rust, geniet van heerlijk eten en maakt deze Reis samen met een liefdevolle groep gelijkgestemden onder de bezielende begeleiding van:

Irene van den Oever

Irene is spiritueel leraar en de oprichter van de Sirius Mysterieschool waarin zij Inwijdingen geeft in het leven vanuit het Zielenbewustzijn en werken met de Ankh en de Oud Egyptische Heelmethoden. In het Oude Egypte stond het leven in harmonie met de Kosmos centraal: Zo boven, zo beneden. 

Jij bent een kind van de Kosmos.

Zelfkennis & zelfheling leiden naar Harmonie en Balans.

Deze duizenden jaren oude Kennis en Wijsheid mag nu weer worden her-innerd. Zodat we opnieuw in de Heel-heid komen. Lichaam, geest en Ziel als een Eenheid functioneren en ons ondersteunen in de creatie van een Zielsvervullend leven en de Nieuwe Aarde. Zodat de wereld opnieuw een plek van Liefde, Vrede en Harmonie is.  

De Ankh is de levenssleutel, hij schenkt levensenergie en bevrijdt energie die jouw evolutie en de groei naar het Licht, verstoort. Irene leert je o.a. hoe je jouw Innerlijke Ankh activeert en hoe je deze dagelijks kunt gebruiken voor Innerlijke Heling en Kracht. 

Ook leer je werken met het Egyptisch veld, waaronder de Hathors. Zij helpen je jouw zelfhelend vermogen te activeren. De Hathors zijn bekend om de zachte, liefdevolle heling die zij brengen via (meditatieve) dans, geur, klank, muziek en zang. Zij zijn nauw verbonden met het Hart, zowel ons Hart als het Hart van de Aarde en de Kosmos.

Pascale Boone

Al meer dan 25 jaar begeleidt Pascale gepassioneerd mensen in hun zoektocht naar gezondheid, vitaliteit, kracht en harmonie. Dans, beweging en ademhaling vormen de rode draad in haar holistisch lichaamswerk. Zij ziet het lichaam als poort om verbinding te maken met het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam.

Zij noemt het ‘beweging naar de stilte’. Stilte, niet als de afwezigheid van beweging maar als dynamische aandrijving die wordt ervaren wanneer je volledig aanwezig bent in het moment. In deze diepe ruimte van verbinding onderga je een fundamentele transformatie in jouw zelfbeeld en hoe je naar de wereld kijkt.

Pascale brengt je in contact met je lichaam zodat je je bewust wordt van de signalen en deze leert begrijpen. De oefeningen zijn bedoeld om je energie te zuiveren, te activeren, te circuleren en te verfijnen. Ze helpen het volledig potentieel van je levenskracht tot uitdrukking te brengen. De sleutel tot succes ligt in de kracht van je geest en een ontspannen staat van zijn. Dat is waar wij in de retreat naar toe bewegen.

Pascale is danseres/choreografe, gecertificeerd yoga docente en ingewijd als Paco op het Incapad (medicijnvrouw). Zij heeft vele (buitenlandse) workshops en trainingen gevolgd en retreats gegeven en is nog steeds volop in beweging.

Wim en Anja Derksen 

Sinds jaar en dag verzorgen Wim en Anja de soundhealingen in de Sirius Mysterieschool. Anja is kristaltherapeute en stelt vanuit afstemming op de groepsenergie een uniek kristallen grid samen. Dit grid onodersteunt de soundhealingen die zij samen met haar partner Wim verzorgt. De soundhealingen stellen je in staat om diepe verbinding met je-Zelf en de Kosmos te ervaren. Wim spreekt daarnaast Lichttaal. Een universele taal die je met je verstand niet kunt begrijpen en die alleen door de Ziel wordt verstaan.  

Richard Hoofs 

Richard is antroposofisch huisarts, coach, acupuncturist en auteur. Hij bestudeerde Ayurveda, spirituele therapie en Egyptische heelkunde. Richard is daarnaast gastdocent in de Sirius Mysterieschool. Hij geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland.

Richard werkt holistisch: dat wil zeggen dat je jezelf als één geheel ziet: lichaam, persoon en ziel. Samen. Als één eenheid. Onze omgeving is een weerspiegeling van onszelf. Ziekte en medische aandoeningen worden gezien als een roep van de Ziel en nodigen uit om te kijken naar jezelf. Zij zijn een uitnodiging tot groei en innerlijke bewustwording zodat de balans tussen lichaam, geest en Ziel kan worden hersteld.

Journey into the Heart

Wanneer: vrijdag 19 tot en met zondag 21 mei 2023

Locatie: Hotel Restaurant de Abdij in Horn, Kerkpad 5

Verzorging: 3 x 2 gangen lunch, 2 x 2 gangen diner, 

koffie/thee/(ijs)water &versnaperingen

Programma

Vrijdag 19 mei van  9.30 uur tot 17 uur : Openen van je Hart

Zaterdag 20 mei van  9.30 uur tot 17 uur:  Zelf-ontdekking & Energetische Heling 

Zaterdag 20 mei van 19.30 uur tot 21 uur: Soundhealing met Wim & Anja Derksen

Zondag 21 mei van  9.30 uur tot 12.30 uur: Hartheling met Richard Hoofs

Zondag 21 mei van 13.30 uur tot 16 uur: Afsluiting Vreugdevolle Hartsverbinding