Step into your Soulpower

Her-inner jouw ware Essentie

Omarm Zelfleiderschap &

Leef jouw Zielsmissie

Een prachtig online programma waarin je je verbindt met de  krachtige, helende energie van Sirius & de Leeuwenpoort. 

Je laat oude ballast los en vult al jouw cellen met de hoogste frequentie van Liefde.

 Je ervaart wie jij in diepste Wezen bent, omarmt je Leiderschap en activeert je Zielsmissie.  

Wanneer je je her-innert wie jij in diepste wezen bent,
en Zelfleiderschap omarmt, kun je jouw Droom leven
Ieder jaar op 26 juli opent de Leeuwenpoort.
Die op 8 augustus zijn hoogtepunt bereikt
en op 12 augustus weer sluit.
De energie van dit krachtige Portaal activeert
Hoger Bewustzijn, Zelfleiderschap & jouw
Zielsmissie
en is werkzaam tot de Volle Maan in Leeuw
op 25 januari 2024
Open je je Hart voor deze krachtige
energetische upgrades
laat oude ballast los en verbind je met jouw
Scheppingskracht

Wat ga je be-leven in dit online programma?

 

Her-inner jouw Ware Essentie  

Je verbindt je met Sirius, de Spirituele Zon en bevrijd jezelf van negatieve energie die het leven vanuit je ware Essentie blokkeert. Vanuit een diepe verbinding met de Aarde en de Kosmos word je spiritueel opnieuw geboren met een Hoger Bewustzijn.   

 

Omarm jouw Zelfleiderschap 

Vanuit je hart verbind je je met de energie van de Leeuwenpoort en activeer je al jouw chakra’s en jouw leiderschapskwaliteiten. Je ziet de waarheid die zich achter de sluiers bevindt en kunt jouw Levensgeluk in eigen hand nemen. 

 

Activeer jouw Zielsmissie

Je leert hoe je hoofd, hart en buik laat samenwerken. Je hebt Meesterschap over je eigen energie, creatiekracht en hartsverlangen. Je verbindt je met de scheppende energiestroom in jou voor het realiseren van je Zielsmissie.  

Voel je dat je meer vervulling in je leven wilt ervaren? 

 

  • Voel je dat er zoveel meer in jou zit dan er nu uit komt?
  • Vind je het eng om uit de spirituele kast te komen?
  • Wil je je verbinden met gelijkgestemden?
  • Verlang je ernaar om je hart te volgen en nu eindelijk jouw Zielsmissie te leven?

 

Dan is Step into the Soulpower voor jou!

Wanneer je je bewust bent van je ware Essentie en afgestemd op je intuïtie, kun je vol vertrouwen jouw hartsverlangen in de wereld zetten en jouw droom leven. 

 

Kun je volop genieten van de vrijheid én verbinding die je ervaart in je-Zelf en je leven. Ben je een krachtig voorbeeld en inspireer je anderen om ook verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen Levensgeluk.   

 

Wat zit er in dit programma?

 

Video 1: Her-inner jouw Ware Essentie  

Je verbindt je met Sirius, de Spirituele Zon en bevrijd jezelf van negatieve energie die het leven vanuit je ware Essentie blokkeert. Vanuit een diepe verbinding met de Aarde en de Kosmos word je spiritueel opnieuw geboren met een Hoger Bewustzijn.  

 

Video 2: Omarm jouw Zelfleiderschap 

Vanuit je hart verbind je je met de energie van de Leeuwenpoort en activeer je al jouw chakra’s en jouw leiderschapskwaliteiten. Je ziet de waarheid die zich achter de sluiers bevindt en kunt jouw Levensgeluk in eigen hand nemen. 

 

Video 3: Activeer jouw Zielsmissie

Je leert hoe je hoofd, hart en buik laat samenwerken. Je hebt Meesterschap over je eigen energie, creatiekracht en hartsverlangen. Je verbindt je met de scheppende energiestroom in jou voor het realiseren van je Zielsmissie.  

 

3 afstemmingsmeditaties waardoor je snel dicht bij jezelf en in je Kern aanwezig bent.

3 krachtige activaties waarin je alle energetische upgrades ontvangt en integreert.  

 

De meditaties en activaties staan onder de video’s. Zo kun je ze steeds opnieuw gemakkelijk beluisteren

 

Bonus 1: Masterclass Living from the Heart, Leading from the Soul

In deze Masterclass: neem ik je mee op de Reis van de Ziel, ontdek je jouw Zielsmissie en doorbreek je de blokkades die je weerhouden jouw Zielsmissie te leven zodat je het leven kunt gaan leven waarvoor je geboren bent

 

Bonus 2: Dit is een verrassingsbonus die je ontvangt in de bevestigingsmail na inschrijving

Een prachtige bonus die je gaat helpen om contact te maken met je Zielsmissie.

De prijs voor dit volledige  pakket is 47 euro incl BTW 

Hoe werkt het?

 

Na ontvangst van jouw betaling, ontvang je een mail met jouw inloggegevens. Je hebt dan direct toegang tot het online programma en de bonussen. 

 

Elke workshopvideo duurt 90 minuten.  Er zit een opbouw in de thema’s en de energie van de workshops. 

 

De meditaties en activaties staan als geluidsbestand onder de video’s. 

 

Je hebt tot 25 januari 2024, de dag van de Volle Maan in Leeuw, toegang tot dit programma. Tot die tijd kun je de video’s, meditaties & activaties en de bonussen onbeperkt bekijken & beluisteren.

 

Veel gestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij of wil je meer informatie ontvangen? Klik op deze link om contact met ons op te nemen: https://siriusmysterieschool.nl/contact

Wat zit er in dit online programma?

In de video’s geef ik je de uitleg over Sirius en de Leeuwenpoort, de daaraan verbonden thema’s en 3 afstemmingsmeditaties. In de 3 krachtige activaties neem ik je mee op Reis door de Leeuwenpoort, ontvang en integreer je alle energetische upgrades in je lichaam.  

 

Je kunt tot 25 januari 2024 de video’s, meditaties en activaties zo vaak als je wilt bekijken en beluisteren. De werking zit in de kracht van herhaling. De meditaties/activaties staan als aparte geluidsbestanden onder de video’s zodat je er direct mee aan de slag kunt. 

Ik heb nog nooit een online programma gevolgd. Wat moet ik mij daarbij voorstellen?

Na ontvangst van jouw betaling ontvang je een mail met jouw inloggegevens en heb je direct toegang tot het online programma. Het programma bestaat uit 3 video’s met uitleg over Sirius en de Leeuwenpoort, de bijbehorende thema’s, 3 afstemmingsmeditaties en 3 activaties waarin je de energetische upgrades ontvangt en integreert in je lichaam. 

 

Moet je ervaring hebben met spiritualiteit of meditatie om mee te kunnen doen?

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen met dit online programma. Wat leuk dat je nu start met je eerste online programma! 

Ik heb al heel veel gedaan op spiritueel gebied. Is dit programma ook voor mij waardevol?

Jazeker, spirituele ontwikkeling is een levenslang groeiproces. Tijdens de Leeuwenpoort ontvangen we een energetische upgrade die werkzaam is tot aan de Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024. Daardoor kun je op nog diepere lagen Verbinding maken met de Kennis en Wijsheid die je in je draagt en alles loslaten dat dit in de weg staat.

De Leeuwenpoort is al gesloten, werkt dit dan wel?

Jazeker, de energie van de Leeuwenpoort is actief tot de Volle Maan in Leeuw op 25 januari 2024. Tot die tijd kun je de opnames en meditaties/activaties zo vaak bekijken en beluisteren als je wilt. Dankzij de kracht van herhaling kun je de energetische updates op steeds diepere lagen in jezelf integreren en kom je steeds meer in jouw Leiderschap.

Hoe lang heb ik toegang tot dit online programma?

Je hebt toegang tot 25 januari 2024, de dag waarop we de Volle Maan in Leeuw vieren. 

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je op elk moment aanmelden.  Je hebt toegang tot 25 januari 2024, de dag waarop we de Volle Maan in Leeuw vieren. 

Irene van den Oever

Irene is spiritueel leraar en de oprichter van de Sirius Mysterieschool waarin zij Inwijdingen geeft in het leven vanuit het Zielenbewustzijn en werken met de Ankh en de Oud Egyptische Heelmethoden. In het Oude Egypte stond het leven in harmonie met de Kosmos centraal: Zo boven, zo beneden. 

Jij bent een kind van de Kosmos.

Zelfkennis & zelfheling leiden naar Harmonie en Balans.

Deze duizenden jaren oude Kennis en Wijsheid mag nu weer worden her-innerd. Zodat we opnieuw in de Heel-heid komen. Lichaam, geest en Ziel als een Eenheid functioneren en ons ondersteunen in de creatie van een Zielsvervullend leven en de Nieuwe Aarde. Zodat de wereld opnieuw een plek van Liefde, Vrede en Harmonie is.  

De Ankh is de levenssleutel, hij schenkt levensenergie en bevrijdt energie die jouw evolutie en de groei naar het Licht, verstoort. Irene leert je o.a. hoe je jouw Innerlijke Ankh activeert en hoe je deze dagelijks kunt gebruiken voor Innerlijke Heling en Kracht. 

Ook leer je werken met het Egyptisch veld, waaronder de Hathors. Zij helpen je jouw zelfhelend vermogen te activeren. De Hathors zijn bekend om de zachte, liefdevolle heling die zij brengen via (meditatieve) dans, geur, klank, muziek en zang. Zij zijn nauw verbonden met het Hart, zowel ons Hart als het Hart van de Aarde en de Kosmos.