Terugkeer Sirius Opening Leeuwenpoort 26 juli 2023

Afbeelding van Gernot via Pixabay

 

Elk jaar op 26 juli, wanneer de Zon, Sirius, de Gordel van Orion en de Aarde de  ‘verbinding’ met elkaar aan gaan, opent de Leeuwenpoort. Een energetisch portaal dat haar naam dankt aan het feit dat de Zon dan door het teken Leeuw loopt. Het teken dat nauw verbonden is met je Hart en je zegent met de moed (courage is afgeleid van het Franse woord voor hart: coeur) om volledig jezelf te zijn: echt én authentiek. Een uitnodiging om angst en onzekerheid achter je te laten en vol vertrouwen je jouw hartsverlangen te realiseren. 

 

Het portaal opent op 26 juli, bereikt haar energetische hoogtepunt op 8 augustus en sluit op 12 augustus. 

 

Spirituele groei en bloei

Na 70 dagen onzichtbaar te zijn geweest, verschijnt Sirius weer samen met de Zon aan de hemel. De Zon is de Grote Levensschenker, hij vult je hart en maakt alle leven op Aarde mogelijk. Sirius is de helderste ster aan de hemel. Het is  de Spirituele Zon die door je Ziel schijnt en jouw Bewust-Zijnsgroei ondersteunt zodat je de beste versie van jezelf wordt. Vandaar mijn keuze voor de naam Sirius Mysterieschool. 

 

In het Oude Egypte keek men heel erg uit naar deze jaarlijkse terugkeer van Sirius want die kondigde de overstroming van de Nijl aan en daarmee een periode van grote welvaart en overvloed. Zowel materieel door de groei en bloei van gewassen als spiritueel: groei in bewustzijn door je te openen voor de hoge, helende lichtfrequenties.

 

Creatie vanuit in-spiratie   

De Leeuwenpoort her-innert je aan jouw creatiekracht. Elke creatie begint met in-spiratie. De inademing van het verlangen van je Ziel dat onzichtbaar en diep in jouw verborgen ligt te wachten om te worden uitgedrukt. 

 

De uitnodiging van de Leeuwenpoort is dan ook contact te maken met je Hart en je bewust te worden van jouw Zielsverlangen. Wie wil jij Zijn, hoe wil jij jouw Licht in de wereld stralen en hoe wil je bijdragen aan een mooiere en betere wereld?

 

Zelfleiderschap

Leeuw is heel sterk verbonden met je Hart, de Zetel van de Ziel. De opening van dit portaal  stimuleert Zelfleiderschap: vol vertrouwen achter het stuur van je leven plaatsnemen en je eigen richting bepalen. Je eigen koers varen met je Ziel als kompas. Niet te luisteren naar de belemmerende stemmetjes in je hoofd. Je niet laten weerhouden door beperkende gedachten en overtuigingen, van jezelf en anderen. Gaan met die banaan, actie in de taxi! 

 

Door de Leeuwenpoort stroomt een zeer krachtige helende, transformerende  energie. Hartenpijn, verdriet, boosheid, woede, frustratie, onmacht en eenzaamheid kunnen nu sterk worden gevoeld. Met als doel dat jij je bewust wordt van alle be-lasting die in je hart met je meedraagt. Want alleen dat waar jij je bewust van bent, kun je veranderen. 

 

Tijd dus om nieuwe keuzes te maken. Zodat je jezelf kunt helen en programmeren voor succes in plaats van stress. Harmonie en balans in jezelf en je leven kunt ervaren en daardoor je eigen ruimte kunt gaan innemen. De plek die je verdient. 

 

Oneindige mogelijkheden

Numerologisch gezien telt 26 (juli) op tot 8. Voor mij is dit het getal en de energie van het Hartgedragen Leiderschap. Hierbij laat je je leiden door de Kracht van je Ziel en inspireer je anderen ook verantwoordelijkheid te nemen voor hun Levensgeluk. 

 

De liggende versie van het getal 8 is het oneindigheidsteken dat de oneindige mogelijkheden symboliseert voor groei en transformatie. Dit wordt versterkt door de energie van de Schorpioen. Het 8e en meest transformatieve teken uit de Dierenriem dat alles naar boven haalt dat je belemmert om het leven te leven waarvoor je geboren bent. 

 Kaart uit de Lichtzieners Tarot van Chris Anne

 

In de tarot is 8 de kaart van de Kracht en ook hier staat altijd een Leeuw op afgebeeld. In dit geval als een zachte vrouwelijke kracht en kwaliteit. Het oneindigheidsteken op haar arm  laat zien dat je oneindige mogelijkheden hebt om Zelfleiderschap te tonen. Dit teken staat niet voor niets op haar arm. Het symboliseert enerzijds handelen en anderzijds het leven kunnen om-armen

 

Zo profiteer je maximaal van de Leeuwenpoort

Om het maximale uit deze periode van 26 juli tot en met 12 augustus, wanneer de Leeuwenpoort weer sluit, te halen, heb ik iets heel tofs dat ik éénmalig gratis aanbied:

 

Step into your Soulpower is de naam van mijn gloednieuwe online programma waarin ik je 3 dagen meeneem in de krachtige energie van de Leeuwenpoort waardoor jij je her-innert wie je in diepste wezen bent, Zelfleiderschap kunt omarmen en je Zielsmissie kunt gaan leven. 

 

Wat ga je be-leven tijdens deze 3 dagen?

Tijdens de opening van de Leeuwenpoort op 26 juli 2023, verbind je je met Sirius, de Spirituele Zon en bevrijd jezelf van negatieve energie die het leven vanuit je ware Essentie blokkeert. Vanuit een diepe verbinding met de Aarde en de Kosmos word je spiritueel opnieuw geboren met een Hoger Bewustzijn.   

 

Op 8 augustus, wanneer de Leeuwenpoort zijn energetisch hoogtepunt bereikt, verbind je je vanuit je hart met de energie van de Leeuwenpoort en activeer je al jouw chakra’s en jouw leiderschapskwaliteiten. Je ziet de waarheid die zich achter de sluiers bevindt en kunt daardoor jouw Levensgeluk in eigen hand nemen. 

 

Wanneer de Leeuwenpoort op 12 augustus sluit, laat je hoofd, hart en buik versmelten. Je hebt Meesterschap over je eigen energie, creatiekracht en hartsverlangen. Je verbindt je met de scheppende energiestroom in jou voor het realiseren van je Zielsmissie.  

 

Klik op de link voor alle informatie en aanmelden voor dit prachtige gratis online programma: 

https://siriusmysterieschool.nl/step-into-your-soulpower