1. Imgrid

Lieve Irene, dank je wel voor deze prachtige hartereis. Mijn hart klopte vreugdevol en volop. Hoorbaar, voelbaar. Ja, hier ben ik! Lichte tranen in mijn ogen. Dankbaarheid. Omhult in liefde! Zelfliefde! I’m. Warme omhelzing, Imgrid

• Irene van den Oever

Wat fijn om jouw mooie ervaring te horen lieve Imgrid, en een warme omhelzing ook voor jou!

2. Maud Burki

Dankjewel Irene 🙏
    Ik mocht in de meditatie éénworden met de energie van een mooi rank damhert. In ‘Als dieren konden spreken’ van Christiane Beerlandt vond ik alle herkenning, bevestiging en aanmoediging van het uitdagende proces richting Jeugdbescherming waarin ik als netwerk pleegoma van mijn 2 kleinkinderen al ruim 8 jaar zit.

• Irene van den Oever

Dankjewel lieve Maud voor het delen van jouw mooie ervaring en heel veel Licht en Liefde voor jou en je kleinkinderen.

3. Norma van Kempen

dank!
    Irene

4. Anneke