Magische Kwantum Groeisprong!

Zaterdag 28 oktober vieren we de Volle Maan Maansverduistering. De Zon in het gevoelige en diepgravende waterteken Schorpioen zet de nu Maan in het praktische aardeteken Stier volop in het licht. Volop, niet volledig, want dit is een gedeeltelijk maansverduistering 

 

Tijdens deze Maansverduistering kun je een groot nieuw begin maken door je te verbinden met je wensen, dromen en verlangens en je bewust te worden wat de realisatie daarvan, je in de weg staat. Waarom jouw droom nog steeds jouw droom is en geen werkelijkheid.

 

Wat is de betekenis van een Volle Maan Maansverduistering?

De Volle Maan is het hoogtepunt van de maancyclus en aangezien de Maan met je emoties is verbonden, bereiken die nu ook een hoogtepunt. De Aarde staat nu tussen de Zon en de Maan, die tijdens een Volle Maan altijd recht tegenover elkaar staan. 

Doordat de Maan door de schaduw van de Aarde beweegt, kan het licht van de Zon, de Maan niet volledig bereiken. Je ziet dus geen mooie ronde Maan maar een Maan met een hap of stuk eruit, het stuk dat niet verlicht is en daardoor niet zichtbaar is. 

Op 28 oktober hebben we een gedeeltelijke Maansverduistering die bij ons in Europa, bij helder weer, goed te zien zal zijn. De Maansverduistering start rond 20 uur en eindigt rond 00.30 uur. Zij bereikt haar hoogtepunt rond 22.15 uur tot 22.30 uur.

Astrologisch gezien markeren eclipsen of verduisteringen een keerpunt in je leven. Het zijn portalen naar andere dimensies en bieden nieuwe kansen en mogelijkheden voor spirituele groei en ontwikkeling. Ze zijn het startpunt van leven veranderende gebeurtenissen. 

Je wordt uitgenodigd om in je Leiderschap te stappen en de grote, belangrijke beslissing(en) te nemen die je al een tijdje uitstelt of waar je al een tijdje op aan het broeden bent. Het is tijd om knopen door te hakken zodat je die grote sprong voorwaarts kunt maken.

 

Wat betekent deze Volle Maansverduistering in Stier?

Tijdens deze Maansverduistering kun je een groot nieuw begin maken door je te verbinden met je wensen, dromen en verlangens en je bewust te worden wat de realisatie daarvan, je in de weg staat. Waarom jouw droom nog steeds jouw droom is en geen werkelijkheid

Met de Maan in Stier gaat die droom over de waarde van je werk en de manier waarop je jouw inkomen verdient. Welk werk maakt je gelukkig? Laat je je passie leven, voelen en ervaren? Maakt dat je daar s’-ochtends enthousiast je bed voor uit springt?

Stier is de Bourgondiër van de Dierenriem. Hij houdt van de goede dingen in het leven en hecht belang aan geld en materie want dat geeft een gevoel van veiligheid en zekerheid. Hij is niet dol op verandering want dat zorgt voor een gevoel van controleverlies.

Deze Volle Maan werkt op die schijnveiligheid die je denkt dat controle, geld en materie bieden en veroorzaakt gevoelens van angst voor tekort. Je mag leren je gevoel van veiligheid en zekerheid in jezelf te vinden in plaats van buiten jezelf te zoeken. 

 

Zo helpt de Zon in Schorpioen je de juiste keuzes maken

De Zon in Schorpioen graaft diep en die zet die Maan en dat thema nu in het Licht. Het is de energie van de innerlijke psycholoog die je  vraagt om schoon schip te maken.  Welke gedachten en overtuigingen de prullenbak in kunnen omdat ze niet overeenkomen met je waarden, dat wat je waardevol vindt, waar je waarde aan hecht, wat voor jou belangrijk is. 

Voegt je werk (nog) waarde toe, heeft het een positieve impact op jou en op anderen? Krijg je energie van je werk? Heb je de neiging in je werk te vluchten of wil je wel iets heel anders maar blijf je zitten waar je zit omdat het je hypotheek en de studie van je kinderen betaalt? 

Kijk eens waar je door je angst iedere keer opnieuw je droom de grond in stampt en daarmee letterlijk op je eigen Ziel trapt. Schorpioen brengt alle angsten en onzekerheden naar boven. Gedachten, overtuigingen en emoties die in het onderbewuste liggen opgeslagen, sturen je gedrag aan. 

Angst voor tekort wordt gevoed door gedachten als: ik heb nu geen tijd, geen geld, dat gaat mij nooit lukken, daar is geen droog brood mee te verdienen, er zijn al zoveel anderen, ik ben te oud, ik kan dat niet, het is nu nog niet de juiste tijd, ik moet eerst nog.. en zo weet je er vast nog wel een heel aantal zelf in te vullen. Bewustwording is de eerste stap naar transformatie, dat is de energie van Schorpioen. 

 

De invloed van Jupiter en Pluto   

Jupiter staat nu naast de Maan, recht tegenover de Zon. Zijn energie heeft een expanderende werking: hij vergroot en versterkt alles en maakt daarbij geen onderscheid tussen positief of negatief. 

Wees je daarom bewust van de kwaliteit van je gedachten. Vervang angst door vertrouwen om optimaal te profiteren van de energie van Jupiter die ook wel de grote Geluksbrenger wordt genoemd. 

Pluto regeert Schorpioen en daarmee diepgaande transformaties. In Steenbok moedigt hij aan om verantwoordelijkheid te nemen voor je missie, je levensdoel. En zegent hij je met doorzettingsvermogen en daadkracht.

Het is nu tijd om die grote droom, jouw missie die al jaren op de plank ligt te verstoffen,  serieus te nemen. Je Ziel blijft je signalen geven dat het nu tijd is om te gaan staan voor je levensdoel, dat wat jij hier op aarde te doen hebt, de diepere reden van jouw bestaan.

5 gouden tips om angst te transformeren

Tijdens een Volle maan kun je balans brengen in je leven. Ik geef je hier 3 gouden tips die je helpen om angst te transformeren.

Tip 1: Voel je angst? Laat de angst er zijn, wegdrukken is zinloos en gaat je niet lukken. Angst vindt steeds nieuwe wegen om zichzelf zichtbaar en voelbaar te maken. Vragen stellen geeft duidelijkheid en inzicht en dat zorgt voor geïnspireerde actie.

  • wat komt die angst je vertellen?
  • waar stroomt niet voldoende liefde door je heen zodat angst nog grip op je heeft?
  • wat wil je met deze angst: vasthouden of loslaten? 

Zelfvertrouwen en positieve gedachten zorgen ervoor dat je je onder alle omstandigheden veiligheid en zekerheid ervaart in jezelf en werken als groene zeep op angst en onzekerheid: ze laten beiden moeiteloos en snel van je afglijden. 

Schrijf elke angst op die je los wilt laten en zet een mooie intentie voor wat je wilt verwelkomen en noteer welke stappen je daarvoor gaat zetten

 

Tip 2: Angst en negatieve gedachten zorgen ervoor dat je brein zich afsluit. Vertrouwen in jezelf en het leven zorgen voor positieve gedachten en stellen je in staat de wat en hoe vragen te stellen: 

  • Wat is er nu wél mogelijk
  • Hoe kan ik tijd vrijmaken om mijn levensdoel te realiseren?
  • Hoe kan ik geld creëren zodat ik deze opleiding kan doen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik de energie heb om dit pad te volgen?

En het zijn precies dit soort vragen die je brein in de actiestand zetten waardoor het op zoek gaat naar mogelijke oplossingen. 

 

Tip 3: Heb je geen idee welke gedachten en overtuigingen je parten spelen? Let dan eens op wanneer je: ja maar.. zegt tegen jezelf of in gesprek met de ander. Wat volgt er na die ja maar? Welke gedachten en overtuigingen liggen daaraan ten grondslag? 

Je kunt gedachten en overtuigingen die getuigen van een denken in tekort, transformeren naar een mindset en bewustzijn van overvloed. Noteer elke dag 3 nieuwe dingen waar je dankbaar voor bent en doe dit 30 dagen. Tekort wordt dan liefdevol getransformeerd naar overvloed en vertrouwen. Want er is alleen maar (t)overvloed. 

Tip 4: Start elke dag voordat je uit bed springt met het zetten van een mooie intentie: wie wil je zijn, hoe wil jij je vandaag voelen en wat wil je vandaag ervaren? En herinner jezelf gedurende de dag aan jouw intentie. Het geeft focus en richting aan je energie en je dag.

 

Tip 5: Het is een intense tijd en het enige dat je nu kunt doen om in je centrum, dicht bij jezelf te blijven, is je verbinden met hogere dimensies in jezelf. Je Innerlijk Licht versterken zodat je een baken van licht kunt zijn voor de mensen om je heen die zoekend zijn naar veiligheid en zekerheid buiten zichzelf. Wees dat inspirerend voorbeeld, dat Licht, die Onvoorwaardelijke Liefde want de komende tijd zul je die Kracht heel hard nodig hebben. 

 Om je hierin te ondersteunen organiseer ik op 11 november, de krachtigste dag van het jaar om te verbinden met jouw Licht en om nieuwe lichtfrequenties te ontvangen en te integreren, het online event: Manifest Your Light. Na afloop ontvang je de opname zodat je terug kunt kijken en de Lichtactivatie en oefeningen kunt herhalen.

Er gebeurt zoveel in de wereld, er komt steeds meer aan het licht, dat kan een gevoel van angst of machteloosheid geven want wat kun jij doen? Het antwoord is je Licht versterken en het collectieve veld vullen met Licht en Liefde zodat angst verdwijnt. Volgens de oude Egyptenaren is het Maat, de natuurkracht en natuurwet die orde en harmonie laat ontstaan vanuit de chaos. En daar gaan we ons mee verbinden.  

Het is opnieuw een prachtige kans om een kwantum groeisprong in spiritueel bewustzijn te maken en je bent van harte welkom. Vanuit de connectie met Sirius, Jupiter en Venus ontvang je de Kosmische lichtfrequenties uit de Hogere Dimensies. Door ze te integreren wordt jouw Licht DNA geactiveerd en daardoor jouw Lichtkracht versterkt.   

Meld je vandaag nog aan, ook als je er niet bij kunt zijn want er komt een opname. 

 

Ja ik doe mee: https://www.siriusmysterieschool.nl/online-event  

 

Jouw Licht is zo belangrijk en nodig in de wereld, je bent van harte welkom!